Neatkarīgā iesaka: Kultūras pasākumi līdz 23. decembrim, apmeklējami bez maksas

© Publicitātes foto

4.lapa

Māksla dāvināt

Publicitātes foto

Tirdzniecības centra «Mols» (Rīgā, Krasta ielā 46) 2. stāvā līdz nākamā gada 31. janvārim norisināsies mākslas galerijas «Bazar’t» pašmāju mākslinieku sarūpēta mākslas darbu izstāde - darbu pārdošana.

Mākslas galerija «Bazar’t» jau trešo gadu pēc kārtas aicina uz Latvijas profesionālo laikmetīgo mākslinieku un dizaineru kopdarbu izstādi «Māksla dāvināt mākslu 3», kas veidojas jau kā skaista Ziemassvētku laika tradīcija, ļaujot vienotas tematikas ietvaros iepazīt dažādu mākslinieku darbus un tos iegādāties sev un līdzcilvēkiem svētkos.

Izstādē piedalās talantīgi mākslinieki un jomas profesionāļi, kuri savos darbos apvieno gleznieciski grafiskās estētiskās kvalitātes un svētku laikam atbilstošu tematiku. Izstādē «Māksla dāvināt mākslu 3» skatāmi darbi, kurus radījuši vairāk nekā 80 pašmāju autoru, tostarp Alise Mediņa, Ivonna Zīle, Līva Paklane Fanelli, Sarmīte Caune, Ilze Smildziņa, Kristīne Kvitka, Kaspars Perskis, Igors Bernāts, Pēteris Līdaka un daudzi citi. Līdzās audekliem un glezniecības darbiem būs skatāmi arī dizaina, keramikas, tēlniecības un stikla mākslinieku darbi, kā Gaidas Kaļķes papier mache tehnikā veidotās eglīšu rotas.

Ieeja bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais