Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 16. līdz 22. jūlijam

© Publicitātes foto

8.lapa

Muzikāls ceļojums uz Itāliju

F64

Sestdien, 16. jūlijā, pulksten 18 Jāņa Lūsēna mūzikas namā «Ozolu skola» (Valkas novada Zvārtavas pagastā) gaidāms koncerts «Il Baccio».

Klausītājiem būs iespēja doties muzikālā ceļojumā uz Itāliju, Franciju un Spāniju, operdziedātāju Marlēnas Keines un Mihaila Čuļpajeva, kā arī pianistes Agneses Egliņas (attēlā) virsvadībā.

Koncertprogramma ir veidota tā, lai katrs tās klausītājs saņemtu īpašu pieskārienu sirdij un domām, sajūtot skaņu krāsainumu, siltumu un prieku. Mūzika koķetīgi izaicinās saklausīt bolero dejas soļus, jūtas un emocijas dzirkstīs neapoliešu tarantellā, aizrautība tango ritmos, saulē sakarsusi smeldze kopā ar dzīvesprieku bez robežām skanēs kanconās, romancēs un mīlas duetos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!