Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 14. līdz 20. maijam

© Publicitātes foto

7.lapa

Johnny Salamander un Meldras 18 gadu jubileja

Publicitātes foto

Ceturtdien, 19. maijā, pulksten 19 VEF kultūras pilī uz 18 gadu kopā muzicēšanas koncertu aicina ģimenes duets - Johnny Salamander un viņa meita Meldra.

«Dažreiz ir jāpaskatās atpakaļ, lai atcerētos to labo, kas ir bijis un dotos tālāk uz priekšu,» saka Johnny Salamander.

«Es domāju, ka pandēmijas laiks ir ļāvis daudziem pārdomāt, kas patiesi ir svarīgs. Piemēram, man visgrūtāk bija tikt cauri divdesmit mēnešiem bez atkalredzēšanās ar manu ģimeni Latvijā. Kad tētis ieminējās par šo iespēju, biju sajūsmā un ar prieku gaidu koncertu,» saka dziedātāja Meldra.

Koncertā kopā ar Johnny Salamander un Meldru muzicēs Zigmunds Žukovskis, Jānis Valters, Juris Veremejs un Einārs Verro.

Programmā: gan klausītāju iemīļotas dziesmas, tostarp, «Lai līst», «We Share The Sun», «Vai Tu zini» un «Tā kā vējš», gan jaunas, vēl nedzirdētas dziesmas.

Meita ar tēvu kopā sāka muzicēt 2004. gadā, piedaloties Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā, iegūstot publikas uzmanību un atsaucību. Šo gadu laikā kopā nospēlēti simtiem koncertu, abi piedalījušies gan dažādos festivālos, gan labdarības pasākumos Latvijā, Tunisijā, Ēģiptē, Zviedrijā, Igaunijā un Londonā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!