Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi no 7. līdz 13. augustam

© Publicitātes foto

7.lapa

«Mans mīļākais karš» ģimenes kultūras dienā Kundziņsalā

Publicitātes foto

Sestdien, 7. augustā, notiks vienas dienas kultūras pasākums Kundziņsalas apkaimē - «Laika vērotaji. Ģimenes kultūras diena Kundziņsalā».

Tā ietvaros tiks piedāvātas radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem, kas aizraujošā veidā ļaus iepazīt dažādas mākslas tehnikas un pieejas, kā arī veicinās salas teritorijas iepazīšanu un izpēti. Bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem caur darbnīcām un spēlēm būs iespēja pielietot un attīstīt radošuma prasmes, kā arī pilnvērtīgi un izzinoši pavadīt laiku, aktivizējot sevī «vērotāja - sava laikmeta aktualitāšu liecinieka» pozīciju.

Diena tiks noslēgta ar brīvdabas kino seansu, kurā piedalīsies režisore Ilze Burkovska-Jakobsena un tiks izrādīta animācijas filma «Mans mīļākais karš» (attēlā).

Vakara ietvaros tiks demonstrēts arī Kundziņsalas jauniešu grupas video sižets «Kundziņsalas Panorāma», kas stāsta par šodienas notikumiem un aktualitātēm salā no bērnu un jauniešu skatu punkta un kuru brīvprātīgi veidojusi Kundziņsalas bērnu komanda.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais