Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi no 7. līdz 13. augustam

© Publicitātes foto

6.lapa

«Muzikālais augusts» Daugavpilī

Publicitātes foto

Līdz 26. augustam ceturtdienās Daugavpilī norisināsies ikgadējais koncertu cikls «Muzikālais augusts». Vēl trīs ceturtdienas klausītājiem būs iespēja tikties ar Latvijā un ārpus tās robežām labi pazīstamiem dažādu mūzikas žanru izpildītājiem.

Dažādos koncertos būs iespēja baudīt gan pasaulē pieprasītā latviešu pianista Andreja Osokina (12. augustā pulksten 18), gan šarmantās dziedātājas Marijas Naumovas (1. augustā pulksten 20), gan operas solistu Ilonas Bageles, Jāņa Apeiņa, Perīnas Madefas un Artjoma Safronova (19. augustā pulksten 18.30) un Māra Briežkalna grupas (19. augustā pulksten 20), kā arī David Chevallier Trio (26. augustā pulksten 18) un «Trio Milonga» (26. augustā pulksten 20) uzstāšanos.

Skanēs tango, izcilākās operu ārijas, folk-džezs no Francijas.

Koncertu norises vietas: Vienības nama koncertzāle (Rīgas iela 22a) un Saules skolas pagalms (Saules iela 8). Koncertus varēs vērot arī uz ekrāna tiešraidē Dubrovina parkā.

Uzmanību!

Ieeja koncertos ar derīgu vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas digitālo sertifikātu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais