Komentāri: "Progresīvie" pamazām sāk izrādīt savu valstisko bīstamību

viesis

Tīrākā matu skaldīšana. Lai paziņotu ka krievu valodas lietošana sabiedriskajos medijos ir saistīta ar nacionālo drošību, tur jābūt ļoti spēcīgai fantāzijai vai milzīgai garlaicībai. Ja cilvēkiem nav ko darīt, tad var cilāt šādas "problēmas".

1.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Nav šaubu, ka esi viesis un ļoti stipri aizkavējies mūsu zemē, nodevēju - kangaru partiju balstīts jau 33,gadus

3.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Nacionālā drošības koncepcija - blā, blā, blā...blā, blā, blā, tas rakstītājs ir bijis īstens dzejnieks. Un, ko par šo koncepciju teica Bena uzslavētā Nacionālā Apvienība? Teica, ka ir gana laba, jā, laba! Ben, zināšanai - NA - lai Dieviņš nogrābstās, faktiski ir nespējnieku bariņš, kurus pat grūti atšķirt no vispasaules pilsoņu ideoloģijas nesējiem, nereti sorosītiem, progresīvajiem, citiem jaunkomunistiem.

1.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Tad nosauc to labākos, kuri ir nacionālāki un kurus tad atbalsti!?

3.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Vakara kauns un bažas @ltvpanorama sižetā… Rita Kursīte @visc_gov_lv vecākā eksperte, cilvēks kas piedalās lemšanā par to, ko mūsu jauniešiem mācīties, atklāti un satraukti pauž viedokli, ka bez krievu valodas zināšanām Latvijā iestāsies informācijas vakuums

-------------

Ko par šīs amatpersonas teikto saka NA? Ko izglītības ministre, SAB, drošībnieki? Viss kārtībā? Nacionālas drošības koncepcijā ar ne vārda par kremļa darboņu, te Latvijā, izķeršanu! Nu? Kas darās Latvijā, draugi? Lembergs pie vainas, vai JV valdības?

1.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Diemžēl, tas nav joks, bet 4.maija kolaborantu ikdienas realitāte!

8.okt 2023 Atbildēt
Aivars Jaunais Punka

Ben Latkovski nevajag muldēt! Galvenais konservatīvais spēks Saeimā ir LPV! Lasi un mācies - www.aivarspunka.com

1.okt 2023 Atbildēt
Aivars Jaunais Punka

Konkrēti par krievu valodas OBLIGĀTO mācīšanu! Nesen noskatījos vienu vebināru par Excel Pivot tabulu lietošanu. Ar visu atlaidi man par visu Excel kursu būtu bijis jāmaksā 179 EUR. Tai pat laikā krievu valodā līdzīgus materiālus var izmantot bez MAKSAS. Bet ar vienu piebildi, ir jāzin krievu valoda. Konkrētāk šeit : aivarspunka.com/2023/03/28/kr...erialismam-ne/

1.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

Tā ir diagnoze- liberasts. Bet lai tik saistās ar krievvalodīgajiem. Sēdēs dziļajā opozīcijā, turpat kur rosļikovs, saskaņa utml. Un jo ātrāk progresīvie pietuvosies sarkanajai līnijai, jo labāk. Varbūt vēl jenotību līdzi paraus. Viņi patiesi ir viskaitīgākā Latvijas partija

1.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Precīzi!

3.okt 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Veselības ministrija zinātniekiem pasūtīs pētījumus, lai radītu jaunus risinājumus slimību profilakses un veselības aprūpes kvalitātes un pieejamības uzlabošanā, "Delfi" informēja ministrijā.

To paredz otrdien, 26. septembrī, Ministru kabineta apstiprinātā valsts pētījumu programma "Sabiedrības veselība" ar kopējo finansējumu 3 750 000 eiro apmērā, ko segs no Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta.

----------------

Vienotības dauņi rullē

1.okt 2023 Atbildēt
jānis

Kas tā par valdību, kur ZZS un Progresīvajiem nevar uzticēt daudzas ministrijas. Tad labāk pirmstermiņa vēlēšanas. Varbūt nākošajās latvieši nebalsos par partijām, kurām nevar neko uzticēt.

1.okt 2023 Atbildēt
Pārdaugavs

100% atbalstu.

1.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Laba doma, bet jāīsteno visiem kopīgi

3.okt 2023 Atbildēt
Scorp

Un kāds varētu būt apdraudējums, ja ziņas un daži sociālpolitiskie raidījumi būtu arī krievu valodā atbilstoši Latvijas valsts nostājai dažādos jautājumos? Manuprāt, kaut vai ķīniešu valodā (nu jā, kapacitātes nepietiek). Jebkura valsts ir ieinteresēta savu viedokli paust pēc iespējas plašākam cilvēku lokam.

2.okt 2023 Atbildēt
AB Skolotajs

Viss jau būtu pareizi, ja ne tāds sīkums, ka mums nav vajadzīgi NEVIENS okupants, kuri te prettiesiski joprojam atrodas nodevēju varas dēļ! Un attiecīgi tikai pēc ABSOLŪTI NEPIECIEŠAMĀS deokupācijas varētu parādīties kaut kas šauram krievvalodīgo lokam.

3.okt 2023 Atbildēt
Scorp atbilde AB Skolotajs

Varbūt vajadzētu izbeigt cīnīties ar pagātnes rēgiem? Latvija sen ir deokupēta. Cita situācija ar lustrāciju, tāpēc arī varas augšās joprojām valda padomiska domāšana un lēmumu pieņemšana. Bet jebkurā gadījumā Latvija pati var pieņemt gudrus pragmātiskus lēmumus un nebūt viensētai globālajā pasaulē.

4.okt 2023 Atbildēt

Komentēt