Padoms: Kā pagatavot gardu karstvīnu?

© F64

Lai izdodas!

Sa­stāv­da­ļas:

500 ml ūdens

4 mel­le­ņu tē­jas mai­si­ņi

1 ne­lie­la ka­nē­ļa stan­dzi­ņa

1 anī­sa zvaig­znī­te

su­la no 1 apel­sī­na

su­la no 1 lai­ma

75 ml Dan­suk­ker tum­šā cu­ku­ra sī­ru­pa

350 ml sar­kan­vī­na

Pa­ga­ta­vo­ša­na. Uz­vā­ra ūde­ni, ie­liek ta­jā tē­jas mai­si­ņus, ka­nē­ļa stan­dzi­ņu un anī­su. Ļauj ie­vilk­ties 5-6 mi­nū­tes, tad mai­si­ņus un garš­vie­las iz­ņem. Pie­jauc cit­rus­aug­ļu su­lu, sī­ru­pu un vī­nu. Dzē­rie­nu uz­sil­da, bet ne­ļauj uz­vā­rī­ties. Sa­lej karst­vī­na glā­zēs un pa­sniedz.

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais