Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Notiks partijas "Demokrāti.lv" kongress

10. aprīlī, notiks partijas "Demokrāti.lv" kongress.

Kongresa pirmajā daļā delegāti noklausīsies partijas priekšsēdētāja Edgara Jansona referātu "Kas ir vajadzīgs nācijai", kam sekos debates, bet kongresa otrajā daļā tiks pārvēlēta partijas valde, valdes priekšsēdētājs, revīzijas un ētikas komisija.

2009.gada martā partija "Jaunie demokrāti", ko pirms dažiem gadiem dibināja Māris Gulbis ar saviem domubiedriem, kongresā mainīja nosaukumu uz "Demokrāti.lv".

"Ir pagājuši 20 gadi kopš Latvijas neatkarības pasludināšanas, kuru gaitā Latvijai bija iespēja sevi parādīt kā varošu, ekonomiski stabilu un labklājīgu valsti augšupejošā pozīcijā. Gaidītais rezultāts diemžēl nav sasniegts. Gluži pretēji - valda ekonomikas depresija, ļaužu emigrācija, tautas vilšanās un izmisums," teikts partijas "Demokrāti.lv" izplatītajā paziņojumā.

Latviju visu šo laiku ir vadījuši vieni un tie paši politiķi, mainot tikai partiju nosaukumus un vietu pozīcijā vai opozīcijā. Latvijas problēma ir tā, ka nav reālas opozīcijas. Partijas tikai samainās vietām un viss notiek. "Mūsu pamatmērķis ir tautas labklājība. Lai to sasniegtu, valsts ir jāvada profesionāļiem, nevis politiķiem," uzskata "Demokrāti.lv.