Rīt laikapstākļu izmaiņas nav gaidāmas

Arī otrdien daudzviet Latvijā īslaicīgi līs un ducinās pērkons, gaisa temperatūra nemainīsies.

Naktī un no rīta vietām gaidāms īslaicīgs lietus, iespējams pērkona negaiss. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmās līdz 12 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra būs +8..+12 grādu, bet Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē temperatūra nenoslīdēs zemāk par +13..+14 grādiem.

Otrdien būs lielākoties mākoņains laiks, daudzviet - īpaši valsts austrumu pusē - īslaicīgi līs, Vidzemē un Latgalē gaidāms arī pērkona negaiss. Pūtīs mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, kas Kurzemē, kā arī zem negaisa mākoņiem brāzmās pastiprināsies līdz 12-15 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +16..+20 grādu.

Rīgā būs daudz mākoņu, brīžiem uzlīs. Pūšot mērenam dienvidrietumu vējam, gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +11..+12 grādiem, dienā gaiss iesils līdz +18..+19 grādiem.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)