Tuvākajās dienās būs daudz mākoņu

Tuvākajās dienās Latvijā bieži būs mākoņains laiks, gaidāms arī lietus, bet līs maz un ne visā valstī, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz otrdienu mākoņu daudzums palielināsies, taču nelīs. Dienā, sākot no valsts rietumiem, debesis apmāksies un daudzviet gaidāms neliels, īslaicīgs lietus. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +6..+11 grādiem, par pāris grādiem siltāks gaiss būs vietām piekrastē; maksimālā gaisa temperatūra otrdien būs +15..+21 grāda robežās.

Arī trešdien gaidāms visai mākoņains laiks un vietām īslaicīgi līs, dienas laikā Kurzemē rietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +9..+14 grādu, maksimālā temperatūra dienā gaidāma no +16..+18 grādiem Kurzemes rietumos līdz +21..+22 grādiem Latgalē.

Līdzīgi laikapstākļi būs arī ceturtdien, savukārt piektdien gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks, liecina pašreizējās prognozes. Sestdien un svētdien varētu būt vairāk nokrišņu, gaisa temperatūra gaidāma līdzīga kā nedēļas sākumā.

Svarīgākais