Naktī valsts lielākajā daļā gaidāma migla

Piektdienas vakarā daudzviet Latvijā sabiezēs migla, naktī tā gaidāma valsts lielākajā daļā.

Redzamība vietām pasliktināsies līdz simts metriem. Iespējams smidzinošs lietus. Iestāsies bezvējš, un gaisa temperatūra naktī uz sestdienu pazemināsies līdz 0..+4 grādiem.

Sestdien migla pārsvarā izklīdīs, tomēr vietām saglabāsies arī dienas laikā. Ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, dažviet uzspīdēs saule.

Pūtīs lēns vējš vai saglabāsies bezvējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +6..+11 grādiem, par pāris grādiem vēsāks būs miglā; Ziemeļvidzemes piekrastē gaidāmi tikai +2..+3 grādi.

Arī Rīgā naktī un no rīta sinoptiķi prognozē miglu, dažbrīd iespējams neliels, smidzinošs lietus. Vēja praktiski nebūs. Gaisa temperatūra naktī +3 grādi, sestdienas pēcpusdienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +7 grādiem.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)