Šovakar lielākajā daļā Latvijas teritorijas veidosies bieza migla

Šovakar no plkst. 20 līdz pusnaktij, sākot ar rietumu rajoniem, veidosies bieza migla, brīdina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Miglas laikā redzamība būs no 100 līdz 500 metriem.

Šonakt laika apstākļus noteiks neliels augsta spiediena atzars, tādēļ debesis būs daļēji mākoņainas. Nakts sākumā austrumu rajonos vēl nedaudz īslaicīgi līs, bet, debesīm skaidrojoties, daudzviet veidosies bieza migla. Pūtīs lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš un gaisa temperatūra būs no plus 1 līdz plus 6 grādiem pēc Celsija skalas.

Migla saglabāsies arī 27. martā no rīta.

Rīt dienā no dienvidrietumiem Latvijai pietuvosies ciklons, tādēļ debesis pakāpeniski aizklās mākoņi un visā teritorijā līs. Pūtīs mēreni stiprs dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē. Dienas laikā gaiss iesils no plus 9 līdz plus 14 grādiem.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)