Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Latvijā

Bijusī "De facto" žurnāliste Nagla būs "Ventspils naftas" sabiedrisko attiecību vadītāja

© f64

Bijusī Latvijas Televīzijas raidījuma "De facto" žurnāliste Ilze Nagla nākamnedēļ sāks strādāt "Ventspils naftā", kur vadīs korporatīvās komunikācijas un sabiedriskās attiecības kompānijā un tās uzņēmumos - "Latvijas kuģniecībā", "LatRosTrans" un "Ventspils naftas terminālā".

To Nagla pastāstījusi intervijā žurnālam "Sestdiena".

Viņa uzsver, ka lielāka alga nav bijusi galvenais iemesls darba maiņai, turklāt viņa joprojām turpinās lasīt lekcijas Latvijas Universitātē.

"Pagaidām man vēl ir lauciņi, kuros ir jāizmēģina spēki. "Ventspils nafta" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, un situācija, kurā tās uzņēmumi atrodas, ir izaicinājumiem pilna," klāstīja Nagla.

Uz norādi, ka kompānijā ir bijušas gana pretrunīgas situācijas, viņa atbild: "Paši uzņēmumi, protams, ir stabili, par to, ka starp akcionāriem bijušas nesaprašanās, savulaik masu medijos ir stāstīts. Man ir svarīgi, lai šīs kompānijas spētu veiksmīgi strādāt un - galu galā - maksātu nodokļus."

Aiziešanu no televīzijas viņa pagaidām nenožēlo. "Ik pa laikam mainu darbu, jo tad, manuprāt, nesaslimstu ar tām kaitēm, kuras cilvēkam var pielipt, ilgi strādājot vienā vietā. Tu sāc sevi pārāk cieši saistīt ar darbavietu, piemēram, ja tā ir televīzija, tad sāc sev šķist pārāk nozīmīgs, zaudē saikni ar realitāti," sprieda Nagla.

Jau vēstīts, Nagla septembra beigās pēc četru gadu darba raidījumā "De facto" aizgāja no Latvijas Televīzijas.