Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"De facto" vadītāja Nagla nakts melnumā katapultējas

© Jānis Dzelme

Pirmo reizi festivālu "LabaDaba" apmeklēja TV auditorijas iecienītā raidījuma «De facto» žurnāliste Ilze Nagla. Novitāte viņai bija arī piedalīšanās visai ekstrēmās izklaidēs.

Pasākumā LTV raidījuma «De facto» žurnāliste Ilze Nagla pirmo reizi izbaudīja kādu ekstrēmu izklaidi – katapultu. Stingri iešņorēta drošības siksnās, ar garu un elastīgu gumiju turēta, Nagla nakts melnumā šāvās augšup pretī nezināmajam. Pēc milzu lēciena un brīvā lidojuma šarmantā žurnāliste bija visnotaļ smaidīga un labprāt dalījās iespaidos: «Mans darbs ir pietiekami ekstrēms, lai meklētu ekstrēmas izjūtas vēl ārpus tā, tādēļ šāda tipa izklaides neesmu izmēģinājusi, tomēr šoreiz ļāvos spontānai vēlmei pēc kā neparastāka. Bija labi!»

Festivālā Nagla bija kopā ar kādu tuvu vīriešu kārtas draugu, kura personību un, kā bija novērojams, visai mīļās attiecības gan vēlējās paturēt noslēpumā. Kopumā ar piedzīvoto žurnāliste bija apmierināta un jutās lieliski. «Man patīk šāda alternatīva stila mūzika, un arī pasākumā jūtos labi tā iemesla dēļ, ka tas nav komercializēts,» »VZ« atzina Nagla.