Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Kristina Agilera saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

© Scanpix/AFP

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Kristina Agilera pirmdien,15. novembrī, svinīgā ceremonijā saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā, ziņo Associated Press.

Svinīgajā ceremonijā piedalījās vairāk kā 1000 dziedātājas fanu. Agilera pateicoties saviem faniem, aicināja viņus vienmēr būt ambicioziem.

Agileras zvaigzne, kas ir divtūkstoš četrsimt trīsdesmitotrā Holivudas slavas alejā atrodas pretī Hard Rock Cafe.

Nākamnedēļ uz kinoteātru ekrāniem nonāks filma "Burlesque", kur Agilera spēlē mazpilsētas meiteni, kas dodas uz kādu Losandželosas klubu, lai īstenotu savus sapņus. Agilera ir arī piedalījusies filmas skaņu celiņa tapšanā, ierakstot četras jaunas dziesmas. Filmā kādā lomā skatāma arī dziedātāja Šēra.

Brīvdienās notikušajā filmas mediju seansā dziedātāja sarunā ar reportieriem atzina, ka vienmēr ir ļoti smagi strādājusi.

Agileras karjera sākās pirms 20 gadiem telešovā "The New Mickey Mouse Club", kurā piedalījās arī tolaik jaunās popzvaigznes Džastins Timberleiks un Britnija Spīrsa.

Agilera savu pirmo "Grammy" balvu ieguva 1999.gadā kā labākā jaunā māksliniece, savukārt 2001.gadā viņa tika apbalvota ar prestižo godalgu kategorijā "labākā popmūziķu sadarbība", bet balvu kā labākā popmūzikas dziedātāja viņa ieguva 2003.(par dziesmu "Beautiful") un 2006.gadā ( par dziesmu "Ain't No Other Man")