Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: dominēs diezgan romantisks noskaņojums

Dominēs diezgan romantisks noskaņojums, tas sekmēs sava partnera un vispār – tuvu cilvēku idealizēšanu. Jaunas iepazīšanās būs ļoti patīkamas un arī noderīgas, visticamāk arī – ilgstošas. Riskējiet un uzticieties! Sekmēsies darbi, kas saistīti ar kārtošanu, tīrīšanu, sistēmas ieviešanu. Īpaši uzmanīgi jārīkojas ar medikamentiem, ir liela iespējamība kaut ko sajaukt, pārdozēt. Vispār ieteicams atturēties no pārmērībām it visā. Jāizvairās no saldumiem un alkohola.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Izmantojiet iespēju, lai uzlabotu attiecības ar kolēģiem un jums ne pārāk simpātiskiem cilvēkiem. Savas idejas, lai vai cik tās arī būtu utopiskas, mēģiniet realizēt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes iesaka atrast laiku sev un vispār vairāk laika pavadīt vienatnē. Ja ir pavisam drūmi, atcerieties to labo, kas ir bijis ar jums, un tad jau būs labi...
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Zvaigznes iesaka paplašināt redzesloku, turklāt – ejot sabiedrībā, nevis sēžot četrās sienās un asinot intelektu. Ja tas nav iespējams, izmantojiet digitālos saskarsmes līdzekļus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ceļā uz mērķi uz pilnu klapi izmantosiet savu šarmu, un tas arī nesīs augļus, ja vien nepārspīlēsiet. Atļaujieties pieņemt drosmīgu lēmumu!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Visu veidu informācijas un pieredzes apmaiņa vairos ne tikai profesionalitāti, bet arī pašapziņu. Personiskajās attiecībās var uzrasties jauna perspektīva.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ir laiks pievērsties savai veselībai, turklāt ir liela iespēja pilnībā tikt vaļā no senām kaitēm. Darbā pieņemiet patstāvīgus lēmumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Personisko attiecību stiprināšanas diena, ja vien jau nebūsiet visu aizlaidis tiktāl, ka koferis gaidīs pie durvīm. Būtu laba aktīva atpūta divatā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Spēsiet ļoti veiksmīgi tikt galā ar pienākumiem mājās. Darbā labāk mazāk runāt, vairāk – darīt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes sola daudz un ļoti patīkamu flirtu. Varat saņemt daudz komplimentu, bet attiecības ar pretējo dzimumu visticamāk būs ļoti vieglprātīgas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ļoti veiksmīga diena mīlas un ģimenes lietām. Varat paļauties uz tuvinieku sapratni un atbalstu, turklāt – ne tikai morālu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Komunikācija būtu vislabākais un lietderīgākais, ko šodien darīt, jo spēsiet gan saprasties, gan ģenerēt jaunas idejas, gan panākt vienošanos.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ieteicams būt īpaši precīzam, rīkojoties ar naudu. Ja turēsiet ausis un acis vaļā, var rasties jauns ienākumu avots.