Kāds interneta lietotājs no Ķīnas dalījās ar vienkāršiem veidiem, kā sabojāt pelmeņus - viņš norādījis uz galvenajām kļūdām, ko cilvēki pieļauj, gatavojot Ķīnā senu un iemīļotu ēdienu, vēsta “InoSMI”.
Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.
Gaļas pārstrādes uzņēmuma HKScan Latvia Jelgavas rūpnīcā izveidotā jaunā pelmeņu ražošanas līnija dos iespēju palielināt ražošanas apjomu par 50 procentiem. Jaudas palielinājums ir nepieciešams, jo pieprasījums pēc pelmeņiem pieaug ne tikai Baltijā, bet arī Āzijā un Itālijā, uz kurieni HKScan Latvia varētu eksportēt jaunos produktus.