ķiploks

Vakar, 20:00
Dārzkopības eksperti iesaka kādu šķietami neparastu paņēmienu, kas var palīdzēt atbaidīt “nevēlamos viesus” no jūsu dārza - un tie ir ķiploki, raksta “express.co.uk”.
27.jan 2022
Ātri un viegli! Apkopojām trīs vienkāršas metodes, kā nolobīt ķiploku!
6.mai 2020
Ķploks ir, nebaidīsiemies šī vārda, brīnumlīdzeklis, taču, kas notiks ar mūsu organismu, ja to ēdīsim katru dienu? Portāls "Brightside", atsaucoties uz neseniem pētījumiem, atklāj, kā ķiploks ietekmē mūsu organismu, ja to ēdam katru dienu.
29.feb 2020
Koronavīrusa slimības "Covid-19" izplatības pasaulē radītās sekas Latvijas pārtikas mazumtirgotājus patlaban neietekmē, jo produkciju pārsvarā iegādā no vietējiem ražotājiem, pauda mazumtirgotāju pārstāvji.
17.aug 2018
Dažāda veida garšvielas un garšaugi maltīti padara ne vien baudāmāku, bet arī veselīgāku. Piemērotu un veselībai labvēlīgu garšvielu buķete ēdienam sniedz piesātinātāku garšu, kā arī uzlabo cilvēka veselību, tādēļ garšaugu dažādība maltītē ir ieteicama. Augusts ir pilnbriedā un vēl var pagūt nodrošināt sevi un tuviniekus ar garšaugu ziemas krājumiem. Kādas garšvielas vēlams pievienot ēdienam, lai pasargātu sevi no slimībām un uzturētu labu veselību, skaidro aptieku tīkla Apotheka sertificētā farmaceite Alīna Fleišmane.  
29.okt 2017
Ir cil­vē­ki, ku­riem pa­tīk, ka ēdie­na garš­u un smar­žu ba­gā­ti­na aro­mā­tis­kā garš­vie­la – ķip­loks, bet ci­ti par tā pie­vie­no­ša­nu mal­tī­tei pa­už ne­pa­ti­ku.
1.jun 2017
Vieniem patīk ķiploks, citus kaitina tā spēcīgā, specifiskā garša un smarža. Tomēr ķiploka vērtīgās īpašības nevar noliegt, un arī dažādiem ēdieniem tas spēj piešķirt brīnišķīgas garšas nianses un aromātu. To vislabāk spēj novērtēt tie, kuri ir draugos ar ķiploku un ēst gatavošanu uzskata par aizraujošu un ikdienišķu procesu.
4.nov 2016
Vieniem patīk ķiploks, citus kaitina tā spēcīgā, specifiskā garša un smarža. Tomēr ķiploka vērtīgās īpašības nevar noliegt, un arī dažādiem ēdieniem tas spēj piešķirt brīnišķīgas garšas nianses un aromātu. To vislabāk spēj novērtēt tie, kuri ir draugos ar ķiploku un ēst gatavošanu uzskata par aizraujošu un ikdienišķu procesu.