Kad pavasaris mostas ar pilnu sparu, daba piedāvā ne tikai skaistumu acīm, bet arī vitamīniem bagātu pārtiku - savvaļas augi, kurus ikdienā bieži uzskatām par nezālēm, var kļūt par īstiem dārgakmeņiem mūsu virtuvē. Dosimies nelielā pastaigā dabā un savāksim sastāvdaļas vienkāršiem, bet gardiem un veselīgiem pavasara salātiem kopā ar “Allrecipes”.
Ir pagājis vairāk nekā gads, kopš diendienā saskaramies ar Covid-19 vīrusu un tā izraisītajām sekām. Viena no biežākajām saslimšanas pazīmēm ir īslaicīgs ožas un garšas zudums.
Pandēmijas laikā daudz pieminēts ožas un garšas zudums kā izplatīts Covid-19 simptoms, ko saslimušajiem novēro pat tad, kad citu šīs slimības simptomu nav. Speciālisti apkopo plašāku informāciju arī par citiem savādiem garšas efektiem.
Kas iznāk no ķirbja un kafijas pupiņas dueta? Vai eksotiskais mango var papildināt iecienīto karsto šokolādi? Un kā senas Eiropas tradīcijas rod jaunas izpausmes kafijas krūzē? No 7. oktobra “Narvesen” tirdzniecības vietās pieejami jauni, oriģināli karstie dzērieni sildošiem, pikantiem un aizraujošiem garšas piedzīvojumiem. Kādas tad ir rudens garšu tendences karstajos dzērienos?
Kāds Latvijas iedzīvotājs pamanījis, ka iecienītā "Laimas" šokolādes tāfelīte "Vāverīte" vairs negaršo tā, kā agrāk. Ražotāju pārstāvji to apstirpina un Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" skaidro, kāpēc ieviestas izmaiņas.