Jūs noteikti iepriekš neesat mēģinājis šāda veida cukīni - pildīts cukīni ar vistu, tomātiem, sīpoliem un siera garoziņu ir brīnišķīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Šajā receptē ir apvienoti maigi cukīni, sulīga vistas gaļa, smaržīgi tomāti un siera garoza, kas ēdienam piešķir īpašu šarmu.
Kabačus var saglabāt veselus, konservēt vai uzglabāt saldētavā. Galvenais ir zināt, kā pareizi rīkoties, lai dārzeņi nesabojātos. Kabaču sezona sākas augusta pirmajā pusē un ilgst līdz rudenim.
Šī ir sāļš cukini siera pīrāgs, kas ir parocīgs, lai sagatavotu daudz cukīni šķēlītes, lai pasniegtu daudziem cilvēkiem, neraizējoties ar smalkmaizīšu formiņām. Ir ekonomisks un ir daudz noslēpto dārzeņu.
Tūlīt sāksies cukīni trakums! Sākam gatavoties un apgūt jaunas receptes, jo pavisam drīz tev dos cukīni vai tos pats dāvināsi draugiem, paziņām un ne tikai.
Ir īstais laiks, lai uzturā lietotu cukīni. Šis dārzenis ir bagāts ar daudz organismam vērtīgajiem vitamīniem, piemēram, A, B un C grupas vitamīniem, un citām minerālvielām. Izlasiet un noskaidrojiet, ko labu veselībai var sniegt cukīni, ja iekļausiet to ikdienas ēdienkartē!
Vērtīgais un viegli sagremojamais cukīni pieder pie ķirbjveidīgajiem, ar cilindrisku formu zaļā vai dzeltenā krāsā, uzturā var lietot, kad vēl nav pilnīgi gatavs.