cepetis

4.okt
Diētisks ēdiens tiem, kas ievēro diētu un sargā figūru. Cepta liellopa gaļa ir ideāla izvēle tiem, kam rūp sava veselība. Šis ēdiens ir bagāts ar B vitamīniem, minerālvielām un aminoskābēm, padarot to par veselīgu uztura papildinājumu.
9.dec 2021
Gaļa izdodas zeltaini brūna ārpusē, sulīga iekšpusē, ar pikantu ķiploku un sinepju aromātu.
21.dec 2018
Saimnieku gatavots cepetis daudzās ģimenēs ir Ziemassvētku galda simbols un tā neatņemama sastāvdaļa. Taču, lai to pagatavotu patiešām meistarīgi un cepetis ne tikai labi izskatītos, bet arī garšotu pasakaini, ir jāzina ne mazums knifiņu. Iepazīsties ar Normunda Baranovska padomiem, kas palīdzēs pagatavot izcilu cepeti, ko ar lepnumu varēsi celt galdā.
14.dec 2018
Tradīcijas Latvijā paredz celt Ziemassvētku galdā vismaz deviņus ēdienus, tad nākamais gads būšot bagāts un pārticis. Lai svētkos baudītu ne tikai bagātīgu un gardu, bet arī veselīgu maltīti, Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība atsaucās “Putnu fabrika Ķekava” izaicinājumam pagatavot veselīgus Ziemassvētku cepešus. Garšu meistara Arvja Zēmaņa vadībā, apvienojot labu garšu un veselīgumu, basketbolisti pārsteidza gan sevi, gan savus komandas biedrus, pagatavojot četrus vistas cepešus: ābolu un medus, zaļumu un mārrutku, apelsīnu, kā arī neparastajā - ogu un piparmētru marinādē.
10.okt 2017
Ce­pe­šu ga­ta­vo­ša­nai pa­ras­ti iz­man­to jaun­u dzīv­nie­ku ga­ļu no ma­zāk no­dar­bi­nā­tiem mus­ku­ļiem, jo tie ir mīk­stā­ki un su­lī­gā­ki.
1.jan 2017
Viena no gardākajām maltītēm nenoliedzami ir arī sulīgs vistas gaļas cepetis, kas iepriecinās gan ģimeni, gan draugus un atstās gaišas atmiņas arī nākamajā gadā. Tā pagatavošana neprasa lielas pūles, taču jāņem vērā vairāki svarīgi priekšnoteikumi, lai tas izdotos lielisks.
10.nov 2011
Teju katram latvietim ir zināms, ka Mārtiņi ir svarīgi svētki - iestājas saimnieciskā gada noslēgums, laukos tiek pabeigti rudens darbi, kā arī 10. novembris ir pirmā ziemas sākuma diena.