Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ēdienu blogere Grēviņa: Galvenais – apprecēties ar cilvēku, ar kuru gribi būt kopā

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Pēc aptuveni septiņu gadu kopā būšanas pavārmākslas blogere un recepšu grāmatas «Našķoties» autore Zane Grēviņa pērn iestūrējusi laulības ostā ar savu izredzēto Artūru. Taču tikai tagad blogere ir gatava pastāstīt par šo notikumu plašākai sabiedrībai.

«Ar vīru nedalāmies ar kāzu detaļām. Bet piedzīvojums bija skaists! Mēs to ilgi turējām noslēpumā. Negribējām atklāt un pastāstīt plašākai sabiedrībai. Mēs to izdarījām vislabākajā veidā, kā vien spējām. Kā man teica žurnāla «Līgavām» žurnāliste Liene: «Zane, tevi nevar pielīdzināt nevienai klasiska standarta līgavai.» Man nekad nav bijis sapnis, kādas būs manas kāzas. Brīdī, kad izdomājām, ka gribam apprecēties, nolikām datumu, un tad arī sāku domāt, ko gribu es un ko vēlas mans vīrs.

Joprojām uzskatu, ka vissvarīgākais, kāpēc apprecējāmies, jo vēlējāmies apliecināt savu kopā būšanu, bet pārējais ir sekundārs. Tajā skaitā arī kāzu apģērba izvēle. Mēs to izvēlējāmies pašā pēdējā brīdī. Lielas plānošanas nebija, viss notika impulsīvi. Tādējādi sanāca tūkstoš reižu labāk, nekā biju iedomājusies plānošanas brīdī.

Smejoties varam teikt, ka gribējām, lai mūsu kāzās spēlē grupa «Instrumenti». Mums ir ļoti tuva viņu daiļrade. Mīlestības dziesmās viņi pasaka to, ko mēs domājam. Kad grupa pērn 31. augustā izsludināja koncertu Rīgā, «Daugavas» stadionā, nodomājām, ka varētu apprecēties šajā datumā. Sapirkām biļetes uz koncertu ne tikai sev, bet arī vairākiem radiem. Pateicām arī draugiem, lai pērk biļetes.

Galvenais ir apprecēties ar cilvēku, ar kuru tiešām gribi būt kopā, bet pārējais ir tikai naivas dekorācijas,» par svarīgo dzīves notikumu stāsta Zane.

View this post on Instagram

A post shared by Zane Grēviņa (@naskoties_zane) on

Zanes un Artūra kāzu diena pērn vasaras izskaņā.