Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Zviedris izveido cidoniju brendu un atmet smēķēšanu

© Ingrīda Punka

Mūziķis Atis Zviedris pieņēmis nopietnu lēmumu un sācis rīkoties, lai uzlabotu veselību un pašsajūtu, viņš vienas dienas laikā atmetis gadiem ilgo netikumu – smēķēšanu, nopietni pievērsies cidoniju biznesam un nesen kā nosvinējis pusgada kāzu jubileju.

Tēlo trolli un izveido cidoniju ražotni

«Jaunais gads ir tikko iestājies, ar ko arī visus varu apsveikt! Viens mēnesis šajā gadā nu jau aizvadīts.

Manā dzīvē ir daudz jaunumu. Vienā no jaunākajām multfilmām būs dzirdama mana balss, jo esmu ierunājis vienu no troļļiem. Tādēļ aicinu ļaudis droši doties uz kino, skatīties un priecāties par troļļu multfilmu.

Aizvadītā gada izskaņā esam pabeiguši arī lielo darbu pie sava cidoniju brenda izveides (mūziķis ar sievu Aneti audzē bioloģiskās cidonijas). Ir lieli darbi darāmi,» ar savas dzīves aktuālākajiem notikumiem iepazīstina Atis Zviedris.

Aizvadītā gada vasaras noslēgumā dzīvesbiedri Atis un Anete novāca rūpīgi audzēto un loloto cidoniju ražu.

Svin kopā ar mīļoto

«Pavisam nesen ar sieviņu svinējām pusgada jubileju. Mēs esam ļoti priecīgi un laimīgi. Viss izdevās kā bija plānots. Trāpījām vienā no reti skaistajām dienām. Dieviņš gan mūs nosvētīja arī ar lietutiņu, bet tas jau tikai uz labu. Šogad jau būs astoņi gadi kā esam kopā. Mums ir stabilas un kārtīgas attiecības.

Tiem pāriem, kas šobrīd paši organizē savas kāzas, varu teikt: «Turieties. Cieniet viens otru. Ieklausieties maksimāli viens otra viedoklī.» Kāzu organizēšana pāriem ir liels pārbaudījums. Mēs atklājām par sevi tādas lietas un jaunas šķautnes, par kurām nekad iepriekš nebijām domājuši. Tas ir jauki, un tas tikai bagātināja mūsu attiecības,» par saticīgo kopdzīvi stāsta mūziķis.

Visu rakstu lasi šīs nedēļas "Vakara Ziņās"