Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Aktieris Dainis Grūbe atklāj, kādu amizantu dāvanu reiz saņēmis

© F64

Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe, kas darbdienu vakaros redzams TV3 jaunajā seriālā «Viss pa jaunam», 28. februārī svinēs 35 gadu jubileju. Savā dzimšanas dienā viņš ballīti nerīkos, jo spēlēs uz Dailes teātra skatuves režisora Dž. Dž. Džilindžera izrādē «Lulū».

«Dzimšanas dienu nesvinēšu. Jau kuro gadu šajā dienā būšu uz skatuves. Ikdienas ritms šobrīd ir tik straujš, ka ir labi, ja pats atceries savu dzimšanas dienu. Tādēļ, ja kāds no kolēģiem aizmirst apsveikt, to nevar pārmest.

Dailes teātrī nav nepieciešama sociālā saziņas vietne «Facebook», lai atcerētos jubilārus. Jubilāru saraksts tiek publicēts uz dēļa, kur norādīti visi tie, kam būs dzimšanas dienas. Līdz ar to, kas atceras, ka ir jubileja, mēdz apsveikt ar kādu dāvanu. Tie, kas atminas pēdējā mirklī, arī pagūst apsveikt. Jāteic, ka Dailes teātrī ir visradošākās dāvanas. Viena no spilgtākajām dāvanām, ko esmu saņēmis - maiss ar smieklīgām drēbēm. Es gan tās nenēsāju, bet varēju izmantot slaucīšanai un mazgāšanai,» stāsta Dainis Grūbe.

Vēlam jubilāram daudz laimes jubilejā un panākumus aktiera karjerā!