Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Jānis Bukums: Patīkami, ja piemin radio un presē!

© F64

Rokmūziķis Jānis Bukums 8. janvārī ar koncertu, kurā skanēs dziesmas no jaunā ierakstu albuma «Neuzvarētais», atzīmēs savu 51. dzimšanas dienu. Komentējot savus gadus, viņš saka: «50 ir jaunie 30!»

«Jaunībā rīkoju ļoti lielas un vērienīgas dzimšanas dienas svinības. Tagad ir mierīgāk. Mani tuvākie un ne tik tuvie zina, ka es ciest nevaru pārsteigumus. Ja kāds pārsteidz ar dāvanu, īstenībā esmu ļoti nelaimīgs. Man nepatīk pompozas lietas, kad jubilāru uzsēdina uz krēsla un visi rindiņā nāk skaitīt dzeju un svinīgas runas. Man patīk vienkāršība. Galvenais, lai draugi atceras. Patīkami, ka radio vai presē mani atceras, uzrakstot kaut mazu teikumu un pieminot.

Ir patīkami, ja svētkos piezvana, atsūta īsziņu vai uzraksta e-pasta vēstuli. Nav svarīgi, kādā formā, bet, galvenais, ka atceras.

Man ir vienalga, vai tiek dāvināta pildspalva vai zelta pulkstenis ar briljantiem, galvenais, ka atceras.

Tagad jau sociālā saziņas vietne «Facebook» uzrāda dzimšanas dienas. Vajag priecāties par to, ka tevi ir pieminējuši un apsveikuši. Mūsdienās jau nevar pateikt, vai cilvēks ir mani atcerējies vai arī sociālajā tīklā pēdējā brīdī pamanījis, ka man ir dzimšanas diena. Galvenais - nepiebāzt galvu ar nevajadzīgām domām un priecāties par sīkumiem,» par dzimšanas dienas nozīmīgumu aizdomājas gaviļnieks.

Sveicam dzimšanas dienā un vēlam muzikālus panākumus!