Kā vīrs lutina radiogeišu Adamss ar dārgiem tērpiem

© personīgā arhīva foto

Tirdzniecības centrā «Sky&More» jau astoto reizi noticis modes šovs «F&Show», kurā tiek izrādītas aktuālākās modes tendences. Šoreiz ar pašmāju zvaigžņu apmeklējumu gan pasākums nevarēja lepoties, tomēr ar pikantumu gan – par to parūpējās radiogeiša Ieva Adamss.

Tas, ka radiogeišas Ievas Adamss jeb žurnālistes un pasniedzējas Ievas Lejiņas vīrs, uzņēmējs Arnis Lejiņš sievu lutina, izskanējis jau vairākkārt, taču, izrādās, tas attiecas arī uz šarmantās dāmas garderobi. Dažkārt – pavisam interesantā veidā... «Es pēdējā laikā «izstaidzinu» tos tērpus, ko man nopirka vīrs pēc šova «Iepirkšanās pavēlnieces»: viņš iemīlējās visās lietās, ko biju izvēlējusies, tas ir, pielaikojusi, izņemot tikai to krievisko kluba kleitu. Es pielaikoju trakas lietas, kuras no pirmā acu uzmetiena mani interesēja. Uz veikalu vīrs aicināja līdzi, bet atrunājos, ka nevaru, kavēju kursus, kurus vadu, un nekādā gadījumā nevarēju pievilt dāmas, kuras mani gaida, kaut kāda «šopinga» dēļ. Vīrs izdzēra divus aliņus un bezmaz vai treniņbiksēs aizgāja uz veikalu. Viņš sameklēja visas tās lietas tirdzniecības centrā «Galerija Rīga». Ieraugot šādu pircēju, kuram gandrīz no bikšu kabatas rēgojas alus pudeles kakliņš, pārdevējas izteiksme, protams, bija – es nezinu, ko jūs te meklējat?! Tas lika saprast, ka jārīkojas, un, atverot maciņu, sakot «cik tas maksā, es ņemu!», pārdevēja no sajūsmas vai palēcās. Tā skata vīru no cepures, un tā mainās attieksme!» sarunā ar »VZ« jokoja Adamss.

AR FOTO SIENU NEPIETIEK

Tradicionālā foto siena, pie kuras tiek fotografēti pasākuma apmeklētāji, jau vairāk nav aktuāla: lai izceltos ar atraktivitāti un tajā pašā laikā izceltos apģērbs, ar kuru Ieva Adamss atnākusi uz pasākumu, par foto aksesuāru kļuva «Audi» automašīna.

Svarīgākais