Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_downwardPČH 2019

Šodien pasaules čempionātā hokejā Slovākijā tiks aizvadītas vēl četras spēles.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Somijas hokeja izlase ceturtdien Slovākijā izcīnīja uzvaru pasaules čempionāta ceturtajā mačā, A apakšgrupā paceļoties uz ceturto vietu.
16.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Zaudējums Čehijas izlasei vēl nenozīmē pasaules galu, taču zaudējums ir un paliek zaudējums un, tas nozīmē, ka ceļš ceturtdaļfinālu ir kļuvis vēl sarežģītāks. Nākamā spēle sestdien, kad būs jātiekas ar Krievijas izlasi.
16.mai 2019 Ēriks Strauss
Zviedrijas hokeja izlase ceturtdien pasaules čempionāta mačā sagrāva Austriju, bet Kanāda pārspēja labu sniegumu demonstrējušo Franciju.
16.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Talantīgais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers pēc Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ir kļuvis labāks, bet vēl viņam ir daudz lietu, pie kurām ir jāstrādā, norādīja spēlētājs.
16.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Čehijas hokeja izlasi ceturtdien gaidāmajā pasaules čempionāta mačā pret Latviju negaida viegla pastaiga, uzskata šīs vienības galvenā trenera palīgs Roberts Reihels.
16.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas izlasei pasaules čempionātos ir atlikušas tikai divas izlases, kuras ne reizi nav uzvarētas – Kanāda un Čehija. Lai arī Čehija pieskaitāma pie lielā sešinieka izlasēm, lai arī pret čehiem nav uzvaru, neviens no zaudējumiem nav bijis graujošs. Kopējā bilance – 9 spēles, viens neizšķirts un astoņi zaudējumi. Septiņi no astoņiem zaudējumiem bijuši ar divu vārtu starpību.
16.mai 2019 Ēriks Strauss
Latvijas hokeja izlase šodien Bratislavā pasaules čempionāta ceturtajā spēlē tiksies ar Čehijas valstsvienību, kuru planētas meistarsacīkstēs vēl nav spējusi uzveikt.
16.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Krievijas un Vācijas hokeja izlases trešdien svinēja uzvaras pasaules čempionāta augstākās divīzijas spēlēs, tādējādi turnīru turpinot bez zaudētiem punktiem.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Bratislavas krogi Latvijas hokeja izlases līdzjutēju pieplūdumam bija gatavojušies jau pāris mēnešus pirms pasaules čempionāta.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Šveices un ASV hokeja izlases trešdien svinēja uzvaras Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta spēlēs.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Patlaban Slovākijā norisinās pasaules čempionāts hokejā. Kamēr hokejisti cīnās par medaļām, hokeja fani pārsteidz ar krāšņiem tērpiem un atraktīvu fanošanu.
15.mai 2019
Dānijas hokeja izlases zvaigzne Larss Ēlers trešdien negaidīti pametis vienību, kas pašlaik Slovākijā cīnās pasaules čempionātā.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas pretiniecei pasaules čempionātā hokejā Zviedrijai pievienosies kreisās malas uzbrucējs Gabriels Landeskogs, kurš jau trešdien plāno ierasties Slovākijā un ceturtdien piedalīties spēlē pret Austrijas valstsvienību.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionāts hokejā šodien Slovākijā turpinās ar vēl četriem mačiem.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pie sarežģītas uzvaras Slovākijā notiekošajā pasaules čempionātā otrdien tika Šveices hokeja izlase, kas B grupas mačā Bratislavā ar 4:0 (1:0, 0:0, 3:0) pieveica Austriju.
15.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc otrdienas pasaules čempionāta mača pret Itāliju slavēja komandas neatlaidību brīžos, kad ripa nav atradusi ceļu vārtos.
14.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase vēl nekad nebija izpildījusi tik daudz metienu kā otrdienas pasaules čempionāta mačā pret Itāliju, turklāt tā tagad iegājusi arī turnīra vēsturē.
14.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Graujošu uzvaru Slovākijā notiekošajā pasaules čempionātā otrdien guva Dānijas hokeja izlase, kas A grupas cīņā Košicē ar rezultātu 9:0 (3:0, 5:0, 1:0) apspēlēja Lielbritāniju.
14.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas izlase pasaules čempionātu turpina ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) uzvaru pār Itāliju. Rīt izlasei ir brīvdiena, bet ceturtdien cīņa par ceturtdaļfinālu ar Čehijas izlasi.
14.mai 2019 Ēriks Strauss