Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_downwardPČH 2019

Agrā sestdienas pēcpusdienā Latvijas hokeja izlase aizvadīja kārtējo cīņu šī gada pasaules čempionātā, kur ar rezultātu 3:1 piekāpās Krievijas valstsvienībai.
18.mai 2019
Latvijas hokeja izlases aizsargs Guntis Galviņš savainojuma dēļ šajā pasaules čempionātā vairs nespēlēs, liecina portāla TVNET rīcībā esošā informācija.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases vārtsargam Elvim Merzļikinam sestdienas spēle pasaules čempionātā pret Krieviju bijusi laba pieredze nākamajai sezonai, kad viņš jau spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL), neslēpa spēlētājs.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Mači pret izlasēm, kuru rīcībā ir vairāki Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējoši hokejisti, vienmēr ir liels pārbaudījums Latvijas valstsvienības galvenajam trenerim Bobam Hārtlijam, kā arī pašai komandai, pēc cīņas ar Krieviju sacīja vienības stūrmanis.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
ASV hokeja izlase sestdien pasaules čempionāta mačā ar 7:1 (4:0, 2:1, 1:0) pārspēja Dānijas valstsvienību.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
photo_camera
Latvijas hokeja izlase sestdien Bratislavā pasaules čempionāta piektajā spēlē pēc laba sākuma nenoturēja vienu vārtu pārsvaru un ar 1:3 (1:0, 0:3, 0:0) zaudēja Krievijai, kas šajā čempionātā ne reizi nav piedzīvojusi zaudējumu.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase sestdien Bratislavā pasaules čempionāta piektajā spēlē pēc otrās trešdaļas ar 1:3 zaudē Krievijas valstsvienībai, kas šajā turnīrā cīnās bez zaudējumiem.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase sestdien Bratislavā pasaules čempionāta piektajā spēlē pēc pirmās trešdaļas ar 1:0 uzvar Krievijas valstsvienību, kas šajā turnīrā cīnās bez zaudējumiem.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Čehijas un Somijas hokeja izlases piektdien Slovākijā svinēja uzvaras savās piektajās pasaules čempionāta spēlēs.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pārbaudes spēlē izcīnīto uzvaru nevajadzētu uztvert nopietni. Tā krievu izlase, kas spēlēja Rīgā, bija pavisam cita. Protams, uzvarēt krievus vienmēr bijis patīkami, it īpaši kā toreiz Pēterburgā, taču pēdējo četru savstarpējo spēļu rezultāti tieši pasaules čempionātos liek aizdomāties, kā nokāpt no sausās takas. Visos četros mačos piedzīvoti zaudējumi (zaudējumu sērija iestiepusies jau sešu maču garumā) un trijās no tām tā arī nespējām gūt vārtus. Laiks labot šo netaisnību. Vismaz vārtu gūšanā. Kopējā savstarpējo spēļu bilance: divas uzvaras un deviņi zaudējumi.
18.mai 2019 Ēriks Strauss
Krievijas hokeja izlases vārtus sestdien Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta mačā pret Latviju sargās Andrejs Vasiļevskis, kurš ir labi pazīstams latviešu vārtsargam Kristeram Gudļevskim, ziņo "Championat.com".
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Norvēģijas hokeja izlase piektdien Bratislavā savā piektajā pasaules čempionāta spēlē guva savu pirmo uzvaru šī gada meistarsacīkstēs.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Piektdien Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Disciplinārlietu komisijas sēdē tika izskatīts aizsarga Ralfa Freiberga lielais sods mačā ar Čehiju, hokejistam piespriežot vienas spēles diskvalifikāciju, ziņo portāls "Tvnet.lv".
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Čehijas hokeja izlase ceturtdienas pasaules čempionāta maču pret Latviju iesākusi drausmīgi, uzskata šīs vienības aizsargs Radko Gudass.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas izlases hokejisti Ralfs Freibergs un Māris Bičevskis atrodas pirmajā trijniekā Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta sodītāko spēlētāju sarakstā.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pateicoties izkoptajām fanošanas tradīcijām, Latvijas hokeja fani vienmēr pratuši sevi pasniegt, iedvesmojot mūsu hokejistus panākumiem un radot pret sevi cieņu pasaules hokeja arēnā. Galvenās īpašības, kas raksturo Latvijas hokeja fanus, ir uzticība, optimisms, kā arī skaļa balss, liecina mobilo sakaru operatora BITE, kas ir arī Latvijas hokeja valstsvienību lielfans, un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) veiktais Latvijas hokeja lielfana mērījums*.
17.mai 2019 Portāls nra.lv
Latvijas hokeja izlasei nebūs viegli aizmirst ceturtdien piedzīvoto zaudējumu pasaules čempionāta mačā pret Čehiju, teica komandas uzbrucējs Teodors Bļugers.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlasei ir jāatrod veids, kā Slovākijā notiekošajā pasaules čempionātā uzvarēt Krieviju un Zviedriju, uzskata komandas galvenais treneris Bobs Hārtlijs.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Piecu minūšu mazākums Latvijas hokeja izlasi ceturtdienas pasaules čempionāta mačā pret Čehiju, iespējams, "nogalināja", uzskata komandas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.
17.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA