Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_downwardRio 2016

Pēc olimpiskajām spēlēm Kenijā un Kuveitā atlaistas nacionālo olimpisko komiteju vadības. Kenijas komitejai esot bijis slikts menedžments, savukārt Kuveitas komiteja netika pielaista Riodežaneiro olimpiādei.
26.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Baltas lina kleitas, lina uzvalki un sarkanbaltsarkanas sporta formas – Latvijas paralimpiskās vienības sportisti ir gatavi doties uz Riodežaneiro vasaras paralimpiskajām spēlēm un godam pārstāvēt Latviju.
25.aug 2016 Inga Paparde
Twitter.com lietotāji par Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm publicējuši 187 miljonus tvītu, kas kopumā tikuši skatīti 75 miljardus reižu, informē sociālā tīkla preses dienests.
23.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Nevajadzētu pārspīlēt ar secinājumiem pēc Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm - katram var būt veiksmes un neveiksmes, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" pauda Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).
23.aug 2016 Ziņu aģentūra LETA
Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Ukrainas sportisti neattaisnoja uz sevi liktās cerības, līdz ar to ir neapmierinātība ar sasniegto. Vairākas mazākas valstis guva labākus rezultātus.
22.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Par spīti tam, ka šīs, iespējams, nav bijušas veiksmīgākās olimpiskās spēles Latvijas vieglatlētiem, varam lepoties ar viņu sasniegumu. Arī sportisti Rio olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā neslēpa prieku par aizvadītajām spēlēm.
22.aug 2016
Naktī uz pirmdienu ar krāšņām svinībām noslēgtas Vasaras olimpiskās spēles Rio.
22.aug 2016
Pirmoreiz vasaras olimpiskās spēles pēc neatkarības atjaunošanas Latvijai beigušās bez kaut vienas medaļas. Ir divas ceturtās vietas – svarcēlājai Rebekai Kohai un septiņcīņniecei Laurai IkaunieceiAdmidiņai, bet piekto vietu izcīnīja smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs. Tikmēr lietuvieši mājās brauks ar četrām medaļām un igauņi – ar bronzu. Laiks sist kādu krustā?
22.aug 2016 -, Dainis ĀZENS
Latvija pirmo reizi kopš neatkarīgas valsts dalības olimpiskajās spēlēs (OS) palikusi bez medaļām. Neesam to valstu vidū, kuras ar medaļu birumu cīnās par pasaules uzmanību un atzinību, mums katra medaļa ir Notikums. To trūkums ir skumīgs, bet vai traģisks Latvijas sportam? Nepaveicās vai likumsakarības?
22.aug 2016 Baiba Lulle
Nododot olimpisko karogu 2020.gada olimpisko spēļu mājvietai Tokijai, svētdien Riodežaneiro tika svinīgi noslēgtas 31.Vasaras olimpiskās spēles.
22.aug 2016 Ziņu aģentūra LETA
Pēc Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, kurās Latvijas olimpiešiem neizdevās izcīnīt nevienu medaļu, "nevajag strēbt karstu" un pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, pārliecināts Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktors Edgars Severs.
21.aug 2016 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas olimpieši startus XXXI Olimpiādē Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro noslēguši, piecas reizes iekļūstot labāko astotniekā, tomēr pirmo reizi kopš valstiskās neatkarības atgūšanas Latvijas olimpiskā delegācija vasaras olimpiskajās spēlēs ir palikusi bez godalgas.
21.aug 2016 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) šonakt paziņoja, ka Latvijas karogu Riodežaneiro olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā nesīs 30 gadus vecais smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs.
21.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Naturalizētajam ukraiņu sportistam Ruslanam Nakoņečnijam izcīnot 28. vietu modernajā pieccīņā, īsi pēc svētdienas iestāšanās Latvijas komanda noslēdza savu startu Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.
21.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Pēdējais Latvijas sportista starts Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs bija paredzēts svētdien, kad uz starta maratonā vīriešiem būtu jādodas Valērijam Žolnerovičam. Diemžēl sportists guvis savainojumu, kā dēļ startēt nevarēs, ziņo LETA.
20.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
NRA.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā noslēdzošo RIO izaicinājuma raidījumu, kurā vidējais latvietis, sporta žurnālists Edgars Buļs atskatās uz visiem svarīgākajiem Olimpiādes notikumiem, pārsteigumiem, veiksmēm un neveiksmēm.
20.aug 2016 Portāls nra.lv
Aleksejs Rumjancevs mediju zonā ieradās ar nokavēšanos – uzreiz pēc finiša latvieti paņēma uz dopinga kontroli. Un šāda rīcība ir saprotama, jo piektā vieta ir sasniegums, kam pievērš uzmanību. Rumjanceva 5. vieta smaiļošanā ir trešais augstākais sasniegums Latvijai šajās spēlēs.
20.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas labākais smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs šodien izcīnīja 5.vietu Riodežaneiro olimpiādes 200m sprintā. Par šādu sasniegumu pienākas valsts naudas balva.
20.aug 2016 Portāls Sportacentrs.com