Krievijā pieprasa Allai Pugačovai un Maksimam Galkinam atņemt vecāku tiesības

© Ģirts Ozoliņš/MN

Krievijā joprojām nevar likt mierā Allu Pugačovu, Maksimu Galkinu un viņu bērnus. Nesen aktīvisti vērsās pie bērnu tiesību komisāres Marijas Ļvovas-Belovas ar prasību slavenajam pārim atņemt vecāku tiesības – aktīvisti uzskata, ka nabaga bērni cieš trimdā.

Alla Pugačova un Maksims Galkins ar dēlu un meitu jau vairāk nekā 2,5 gadus dzīvo emigrācijā pēc tam, kad viņi pameta Krieviju valsts izvērstā kara dēļ Ukrainā.

Ģimene pārcēlās uz Izraēlu, pēc tam uz Kipru, bet vasaru pavadīja Jūrmalā. Dvīņi Liza un Harijs 18. septembrī svinēs savu dzimšanas dienu - viņiem apritēs 11 gadi.

Aktīvisti uzskata, ka tik daudzas pārcelšanās slikti ietekmē bērnu psiholoģisko veselību, un vērsās pie bērnu tiesību pārstāves Marijas Ļvovas-Belovas, par kuru, starp citu, Hāgas Starptautiskā krimināltiesa izdeva aresta orderi aizdomās par Ukrainas bērnu nelikumīgas deportācijas organizēšanu.

"Krievijas veterānu kustības vadītājs Ildars Rezjapovs sacīja, ka Pugačovas bērniem nav normālas dzīves - viņi ir spiesti pastāvīgi pielāgoties jauniem apstākļiem karstās un ne tik karstās valstīs, paciest regulāru baseina tīrīšanu un dzēst fotoattēlus no saviem tālruņiem.

Tāpēc sabiedriskie aktīvisti lūdz, ja zvaigžņu pāris ieradīsies Krievijā, atvases nošķirt no mammas un tēta un pārcelt uz krievu skolu ar mājas darbiem, picu skolas ēdnīcā un kontroldarbiem matemātikā dzimtajā valodā," vēsta "Telegram" kanāls "Mash".

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais