Andris Bulis lūdz atsaukties kaimiņus, kas samelojušies žurnālistiem

© Kaspars Krafts

Nevar noliegt, ka aktiera dzīvei ir savi mīnusi - popularitātei ir blakusefekti, jo visi vēlas zināt: ar ko satiekas, ko ēd, kur dzīvo, ar ko pastaigājas, ar ko guļ.

Aktieris un sieviešu mīlulis Andris Bulis nokļuvis kārtējā aprunāšanas vilnī, turklāt kaimiņi tā mazliet samelojušies žurnālistiem, iespējams, lai stāsts būtu krāšņāks.

Savā "Facebook" kontā aktieris lūdz atsaukties Salacgrīvas kaimiņus: "Mani mīļie Salacgrīvas, kaimiņi! Lūdzu, atsaucieties, kuri devuši info šīsdienas "Privātajai Dzīvei", ka esmu redzēts kopā ar blondīni un melnu sunīti.

Pēdējo reizi biju kopā ar Mārci Kalniņu (2 metrus garš un melni, īsi mati un viņa mazo sunīti). Būšu pateicīgs ! P.S. Esmu drošs, ka šīs nepatiesās info izplatītājs šo lasa! Esi drosmīgs, atsaucies!!!"
Komentētāji iesaka ieelpot un nomierināties: "Nu lai tak raksta, ko grib… Andža, Tu tak pats labāk zini, kas un kā.. Biji ar blondīni vai kādu citu… netērē savu ne savu enerģiju šim sūda rakstam, labāk liec citā lietā viņu."

Slavenības

Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Katrīne Vasiļevska ir ciemos pie aktiera Kaspara Zāles, kas pavisam nesenā pagātnē publiskajā vidē nonāca Dailes teātra skandāla dēļ. Uzzinot, kam aktieris ir gājis cauri, arvien vairāk top skaidrs, kāpēc Zāle ir gājis uz ne vienu vien tiesas prāvu, aizstāvot savas tiesības.

Svarīgākais