FOTO: Dziedātāja zaudējusi 52 kilogramus un mainījusies līdz nepazīšanai

© unsplash.com

Skotu dziedātāja, žurnāliste un konkursa "Pop Idol" uzvarētāja Mišela Makmanusa 17 mēnešu laikā zaudējusi 52 kilogramus, raksta "Daily Star".

Šobrīd viņa izskatās, kā pavisam cits cilvēks - laimīga un veselīga. 44 gadus vecā dziedātāja apgalvoja, ka pirms uzsāka svara zaudēšanas procesu jutās "pazudusi un apjukusi".

"Pirms dzīvesveida maiņas es biju iestrēgusi ciklā, bezgalīgi meklējot šo nenotveramo maģisko diētas nūjiņu." Dziedātāja min, ka vēlējās, kā jau daudzi citi, atrast burvju metodi, kura ātri palīdzēs tikt vaļā no liekajiem kilogramiem. Tomēr, kā visiem zināms, šādas metodes nav un par to pārliecinājās arī dziedātāja.

Dziedātāja vērsās pēc palīdzības pie dzīvesveida treneres, kas viņai palīdzēja sakārtot domas un nostāties "uz pareizās takas". Kopā ar treneri viņa nolēma mainīt savu diētu, dienā izdzert vismaz 2,5 litrus ūdens. Mišela norāda, ka svaru viņai palīdzēja zaudēt ne tikai izmaiņas diētā vai ūdens dzeršana, bet liels uzsvars liekams uz viņas treneri Lizu. Viņas katru nedēļu sazinājās un Liza bija viņas atbalsts, motivators šajā procesā. Dziedātāja ir pārliecināta, ka bez Lizas to nespētu paveikt.

Viņa sociālajos medijos dalījās ar ievērojamajām izskata pārmaiņām.

Mišela Makmanusa ir skotu dziedātāja, žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja. 2004. gada janvārī Makmanusa iegāja vēsturē, kļūstot par pirmo skotu mākslinieci, kas debitējusi Apvienotās Karalistes singlu topā.

Izlasi un uzzini: eksperts nosauc vienkāršāko veidu, kā zaudēt svaru un uzlabot garastāvokli.

Svarīgākais