Aktieris Kārlis Arnolds Avots atklāj, kas ir aktiera lielākās bailes

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Aktieris Kārlis Arnolds Avots, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, ka viņš ir īsts ģimenes cilvēks, kuram tuvinieki ir būtisks atbalsta punkts. Kārlis runā par to, cik svarīgi ir atrast līdzsvaru starp intensīvo aktiera darbu un laiku, ko var pavadīt ar savējiem. Aktieris uzsver, ka, lai arī balansēt šos divus aspektus nav viegli, viņam ģimenes vērtības ir prioritāte.

“Es esmu ģimenes cilvēks. Es mīlu bērnus un ģimeni. Mēs ar draudzeni par to arī atklāti runājam, bet mēs gribam daudz ko paspēt mūsu dzīvē izdarīt vēl pirms ģimenes veidošanas. Mums ļoti patīk ceļot. Bet mēs jau runājām, ka pienāks arī īstais brīdis bērniem.

Es arī biju idejas iniciators tam, ka mums jāsāk dzīvot kopā. Es uzreiz to piedāvāju, lai arī nenāktu galvā dažādas muļķības. Ja tu esi nolēmis to darīt pa īstam un līdz galam, tad arī tas ir jāmēģina. Ir jāiesāk, un tad arī sapratīsi, vai tas ceļš būs kopā ejams vai nebūs. Protams, daudzi ar šādu soli nesteidzas, bet mēs to sapratām ātrāk. Tagad jau ir mazāk tādu nepatīkamu pārsteigumu vienam par otru.

Reizēm ir tā, ka aktiera profesija ir atkarīga no tā, vai tu cilvēkiem patīc. Aktiera lielākās bailes ir kādam nepatikt. Tā ir nedabiska pozīcija, kurā būt - uz skatuves pretim vairākiem simtiem skatītāju. Ja nu tu kādam nepatīc, kādreiz tu esi vīlies pats sevī, ka tu neizdarīji visu, ko varētu izdarīt. Šādos brīžos tu ļoti sāpīgi pārdzīvo, atnāc mājās, apsēdies dīvānā un skaties sienā. Un tas otrs cilvēks jau nezina, kā palīdzēt. Viņš sāk domāt, ka viņā ir tā problēma, jo tu mazliet atgrūd, bet patiesībā tu gribi savu mazo vietiņu, kur ļauties domām un vājībām,” atklāj Kārlis Arnolds Avots.

Svarīgākais