Populāru dziedātāju neielaiž lidmašīnā par runāšanu dzimtajā valodā

© Unsplash

Popmūzikas dziedātāja un dziesmu autore Bebe Reksa apgalvo, ka ir kļuvusi par naida nozieguma upuri, jo viņa par runāšanu albāņu valodā ar „Lufthansa” drošības darbinieku nav ielaista avioreisā uz mājām.

"Man ir izteikti draudi, jo man šķita, ka drošības aģents ir albānis," dziedātāja runāja asaru pilnos videoklipos, kas sestdien tika publicēti vietnes „Instagram” sadaļā „Stories”. "Es viņu uzrunāju albāņu valodā, vaicājot, kur dabūt biļeti, un tagad viņš man aizliedz lidot."

"Es uzskatu, ka tas ir naida noziegums, jo esmu albāniete," viņa teica otrajā „Story” video, kuram kopš tā laika ir beidzies derīguma termiņš.

Viņš turpināja mani garīgi aizskart, lai liktu man justies, ka viņš ir spēcīgāks nekā viņš bija. Neviena no @Lufthansa sievietēm neko neteica,” sacīja Bebe Reksa

Vēlākā ierakstā „Instagram” dziedātāja atklāja, ka aviokompānija ar viņu ir sazinājusies par incidentu.

"Es nekad neesmu bijusi tik emocionāli iztukšotsa @Lufthansa man ir nosūtījusi tiešu ziņojumu, taču es mudinu viņus veikt pilnu izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kas ir šis cilvēks, kurš ļaunprātīgi izmantoja savu varu. Atvainojiet šoreiz es neklusēšu," viņa rakstīja.

Pēdējā svētdienas ziņojumā Reksa sacīja, ka ir atgriezusies mājās. “Paldies visiem, kas man nosūtīja ziņojumu un izrādīja rūpes. Esmu atpakaļ mājās, paldies Dievam.”

Minētā aviokompānija apgalvo, ka tā veic "iekšēju pārbaudi" šajā jautājumā.