VIDEO. Influencere atklāj patiesību par lūpu filleriem

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Instagram influencere Jeļena Karadžana, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" dalās savā pieredzē par veiktajām skaistuma procedūrām un neslēpj, ka kādu brīdi bijusi atkarīga no lūpu filleriem,

Instagram influencera Jeļena Karadžana šobrīd var teikt, ka ir nonākusi līdz tai iekšējai sajūtai, kad pati sev patīk un, paskatoties spogulī, domā: “Bet cik forši es izskatos patiesībā!”.

Tomēr Jeļena atzīst, ka savā laikā ar skaistumkopšanas procedūrām ir pārspīlējusi: “Es špricēju lūpas, jo toreiz bija trendā lielas lūpas. Man no dzimšanas augšlūpa tāda maziņa, bet apakšlūpa liela, un man gribējās viņas izlīdzināt. Sāku špricēt augšlūpu, un pēc tam, kad tas pirmais pampums pazūd, liekas, ka nav nekāds efekts patiesībā. Un tad ej otro reizi iešpricēt, un rodas atkarība. Liekas - vajag vēl, man taču pirms divām nedēļām bija lielākas.”

Jeļena ir priecīga, ka satika savu topošo vīru, kurš deva mājienus, ka pietiek aizrauties ar lūpu uzlabošanu, jo pārmērīga filleru izmantošana var novest arī pie nelāgām sekām: “Filleris pēc laika sāk migrēt pa lūpām. Ja sākumā ir sašpircēts viss pareizi un izskatās skaisti, tad pēc pāris mēnešiem var veidoties tādi kā kunkuļi un izskatās nesmuki. Lūpas paliek vēl šķībākas, nekā viņas bija iepriekš.”

Svarīgākais