Katrīne Vasiļevska grib filmēties

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska raidījumā “Slavenības. Bez filtra” devusies uz kāda seriāla prezentācijas pasākumu, kurā satiek aktrisi Kristīni Belicku. Sarunas laikā Katrīne atklāj, ka arī viņa sapņo par aktiermākslas apgūšanu.

Kā zināms, Kristīne Belicka filmējās populārā seriāla “Nelūgtie viesi” otrajā sezonā, tāpēc Katrīne jautā, vai aktrise būs redzama arī nākamajā sezonā. “Es nezinu. Ja režisors izdomās, ka Žannai [Kristīnes atveidotais tēls] kaut kas ir darāms, tad iespējams. Es, protams, gribētu,” stāsta Kristīne Belicka.

Tikmēr Katrīne sarunas laikā neslēpj interesi par piedalīšanos seriālā "Nelūgtie viesi". “Kā tur var tikt? Es arī gribu. Vai mēs varam kaut kā sarunāt?” interesējas Katrīne Vasiļevska.

Slavenības

Liene Šomase viesojas raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur atklāj, kā viņas meita uztver Lienes slavu. Viņa stāsta, ka meita zina par viņas popularitāti, taču uztver to dabiski un neuzskata to par kaut ko īpašu. Māksliniece arī atklāti runā par izaicinājumiem, līdzsvarojot savu karjeru un ģimenes dzīvi, uzsverot, cik svarīgi ir atrast laiku saviem tuvajiem.

Svarīgākais