No visiem britu medijiem pēkšņi pazūd ziņas par Viljama ārlaulības bērnu

© depositphotos.com

No Lielbritānijas medijiem pazudušas ziņas par iespējamo romānu starp princi Viljamu un aristokrāti Rouzu Hanberiju un viņu iespējamo ārlaulības bērnu, raksta New York Magazine.

Šo informāciju izdzēsa pat tie tabloīdi, kas ļoti reti piekāpjas (piemēram, princis Harijs vairākas reizes sūdzējis tos tiesā un ne īpaši veiksmīgi) - piemēram, Daily Mail, Mirror, The Sun, Daily Express, The Guardian un citi.

Taču šīs ziņas ne visur pazuda bez pēdām: daudzviet bija redzamas piezīmes, kas liecināja, ka informācija izdzēsta pēc pieprasījuma.

Baumas par britu troņmantnieka un Hanberijas romānu klīst jau sen, taču tās aktīvi tika apspriestas pavasarī, kad Velsas princese Keita Midltone, aizbildinoties ar atlabšanu pēc operācijas, pēkšņi pazuda no redzesloka.

Internetā tika publicētas vairākas fotogrāfijas, kuras lietotāji uzskatīja par viltotām. Tajā pašā laikā izplatījās daudzas sazvērestības teorijas, tostarp versijas, ka Keita ir mirusi. Taču vispopulārākais stāsts bija tāds, ka princis Viljams it kā krāpis savu sievu ar Rouzu Hanberiju un viņiem pat piedzimis ārlaulības bērns.

Pati Rouza ilgus gadus ir precējusies ar Deividu Džordžu Filipu (pēc baumām šo laulību nevar saukt par laimīgu), kurš ir vairāk nekā 20 gadus vecāks par viņu un viņam ir trīs bērni.

Tieši Rouzas grūtniecība, kura tobrīd aktīvi veidoja modeles karjeru, kļuva par iemeslu kāzām.

Tajā pašā laikā Roza, kas bija pastāvīga tenku sleju varone, bija diezgan tuvos draugos ar princi Viljamu un Keitu Midltoni. Tomēr kādā brīdī viņu draudzība beidzās: Keita un Roza pārtrauca komunicēt, un baumas par viņu konfliktu izplatījās pa visu pili. Līdzīgi ziņojumi parādījās plašsaziņas līdzekļos.

Piemēram, žurnāls Tatler publicēja ziņas un vēlāk pēc pils lūguma tās izdzēsa. Advokāti, kas pārstāvēja karalisko ģimeni, sacīja, ka tas viss ir "kategoriski nepatiess".

Tieši prinča Viljama un Rouzas romāns it kā kļuva par iemeslu, kāpēc Keita ziemā pārstāja parādīties sabiedrībā: pēc britu domām, Keita nevarēja pārdzīvot nodevību. Turklāt, saskaņā ar baumām, Rouza no prinča dzemdēja bērnu.

Nemitīgās sazvērestības teorijas un baumas galu galā lika Keitai Midltonei paziņot, ka viņai ir vēzis.

Svarīgākais