Latviešu žurnāliste par vēzi: Audzējs nereaģē uz zālēm

© F64

Latviešu žurnāliste Inese Supe sociālajā tīklā Facebook stāsta, kā norit viņas cīņa ar vēzi.

Kā atklāj Inese, viņai nesen veikta operācija, kuras laikā tika izgriezts audzējs.

Tā kā audzējs ir mazdiferencēts, kas nozīmē, ka tas slikti reaģē uz zālēm, būs mērķtrapija.

"Mīļie, Draugi! Man daudzi jautā, kā sokas cīņā ar “ melno bruņinieku”. Tāpēc dziļā pateicībā atbildu šeit un visiem! Esmu no sirds pateicīga Jums katram! Par labām domām, atbalsta vārdiem, manis pieminēšanu lūgšanās! Arī tiem, kuri vēlēja man padošanos cīņā ar audzēju - paldies! Šī emocija mani darīja tikai spītīgāku! Ārstu verdiktā rakstīts, ka esmu reto slimību pacients.

Saprotu, ka līdz ar operāciju nekas nebeigsies, vēl gaidāma otra manipulācija. Gala rezultātā pirmo stadiju ir nomainījusi otrā. Audzējs ne visai reaģē uz zālēm. Būs jaudīga mērķterapija. Bet es nebūšu tā, kas padosies! No sirds PALDIES Jums visiem par vārdos neizsakāmu atbalstu! Par uzmundrinājumu, mīlestību!

Tiem, kuri jautāja par iespēju atbalstīt mani finansiāli šajā ne visai vieglajā dzīves periodā, es saku paldies! Konta nr. LV12UNLA0055002044255

BET, es būšu priecīga, ja labāk iepriecināsiet savus mīļos ar ko gardu!"
Inese gan piebilst, ka vēzis nav aizgājis tālāk, nav metastāžu, nav, protams, pilnīgas garantijas, ka nevienas vēža šūnas nav viņas organismā, bet pagaidām viss esot labi.
Tagad Inese gatavojas jaunai operācijai (olnīcu izņemšana).

Svarīgākais