"Tas nebūs viegli"; populāra latviešu dziedātāja pamet valsti

© F64

Dziedātāja Adriana Miglāne sociālajos tīklos paziņojusi par krasām pārmaiņām savā dzīvē.

Atklātā ierakstā Adriana neslēpj, ka piedzīvojusi smagāko laiku savā dzīvē, taču saņēma sevi rokās un devās laimi meklēt citā valstī.

"Es visu dzīvi esmu domājusi par visiem, tikai ne par sevi. Visus likusi pirmajā vietā, bet ne sevi līdz es izdegu. Izdegu tā, kā vēl nekad. Tik sliktu pašsajūtu biju piedzīvojusi, šķiet pirmo reizi dzīvē.

Viss uz maniem pleciem, šķita, ka kļūst tik smagi un es slīkstu. Es esmu pateicīga, ka Dievs man deva Hugo, jo tikai pateicoties viņam un mammai, es saņēmu sevis rokās un spēru soli uz labāku nākotni mums ar Hugo. Tas nebūs viegli, bet es zinu, ka tas ir pareizi. Un turklāt, dziedāt es vienmēr esmu gribējusi un to arī tagad darīšu - tikai profesionāli, bet citā valstī. Paldies katram, kurš bija ar mani šajā grūtajā dzīves brīdī," raksta Miglāne.

Jāpiebilst, ka pēc šī ieraksta dziedātājas atbalstītāji steidza viņu apbērt ar atbalsta un uzmundrinājuma vārdiem, uzsverot, ka viņai viss izdosies.

Spriežot pēc dziedātājas aktivitātēm sociālajos tīklos, viņa atrodas Īrijā. Viņa atklāj, ka piekritusi darba piedāvājumam strādāt par dziedātāju.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.

Svarīgākais