Vai Intara Busuļa bērni dosies tēva pēdās?

Šarmantais dziedātājs Intars Busulis viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas". Sarunas laikā viņš ne tikai atklāj, vai mūziķa bērni arī grasās iet tēva pēdās profesijas izvēlē, bet arī dalās dažādos ikdienišķos ieteikumos, kā komunicēt ar sabiedrību.

Intars stāsta, ka līdz šim neviens no viņa bērniem nav izteicis vēlmi iet tēta pēdās un kļūt par dziedātāju, taču jūtams, ka meitai esot interese par skatuvi. Šī iemesla dēļ raidījuma vadītājas aicina Intaru sniegt padomu tiem, kuri arī to vēlas.

Dziedātājs neslēpj - ar uzkāpšanu uz skatuves jau vien viss nebeidzas: “Skatuve tev jāzina no A līdz... Tu nevari būt tikai skatuves mākslinieks. Ir jākomunicē ar cilvēkiem un jājautā "kā tev iet?””

Intars neslēpj - viņš arī pats ikdienā cenšas aktīvi komunicēt ar sev apkārt esošajiem cilvēkiem: "Es arī lasu kasierēm vārda piespraudes, uzrunāju viņas. Es esmu ļoti vīlies, ja nav tās zīmītes. Tik bezpersoniski citādāk."

Plašāku sarunu ar Intaru skaties video!

Slavenības

Alberts Bels publisko un privāto dzīvi strikti nodalījis un presei tajā ielūkoties nebija ļauts, raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Alberta Bela meita Baiba žurnālam atklājusi vēl nezināmo par leģendāro rakstnieku.

Svarīgākais