Dināra Rudāne atzīst, ka ar vīru šobrīd laiku divatā nepavada

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Atraktīvā dziedātāja Dināra Rudāne viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas". Sarunas laikā viņa neslēpj, ka laika, ko pavadīt divatā ar vīru, viņai praktiski nav. Ņemot vērā, ka viņi abi ir aktīvi cilvēki, satikšanas vien lielākoties notiek vēlos vakaros.

Sarunas laikā Dināra dalās savās pārdomās par attiecībām ar vīru. Viņa neslēpj - liela nozīme attiecībās ir atklātībai: “Tikai tajā ir tas noslēpums, ka tu esi atklāts. Tizlākais ir, kad tev tur ir kādas sliktas domas, bet tu to nesaki - tu to turi iekšā.” Tāpat viņa atklāj - laika divatā viņai un vīram šobrīd principā nav.

"Tas nav tā, ka mēs visu laiku esam viens bez otra - vakaros, naktīs mēs tiekamies. Tāds posms, vismaz es to uztveru kā posmu.

Tāpat nevarētu teikt, ka mēs strīdamies vai paliekam viens bez otra. Mums viss ir pašpietiekami, bet tajā pat laikā šobrīd mums nav laika kaut kur kopā doties,” tā Dināra Rudāne.

Plašāku sarunu skaties video!

Slavenības

Alberts Bels publisko un privāto dzīvi strikti nodalījis un presei tajā ielūkoties nebija ļauts, raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Alberta Bela meita Baiba žurnālam atklājusi vēl nezināmo par leģendāro rakstnieku.

Svarīgākais