Princis Harijs meklē mājas Lielbritānijā

© depositphotos.com

Karaliskais eksperts Toms Kvins intervijā The Mirror pastāstīja, ka princis Harijs Lielbritānijā meklē sev pastāvīgās mājas, lai varētu satikt draugus, kuri nesadzīvo ar viņa sievu Meganu Mārklu.

Pēc Kvina teiktā, periods pēc atteikšanās no karaliskajiem pienākumiem un pārcelšanās uz ASV, kad princim Harijam viss šķita jauns un aizraujošs, ir pagājis, un tagad Čārlza III jaunākajam dēlam "pietrūkst daži aspekti" no savas dzīves Londonā, un viņš arī sāk skatīties uz savu pagātni caur rozā brillēm.

Īpaši Harijam pietrūkst viņa armijas un universitātes draugu, kuri neapciemoja viņu Kalifornijā tāpēc, ka viņi nesaprotas ar Meganu Mārklu.

Tāpēc viņš vēlas atrast mājokli Apvienotajā Karalistē, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc viņš turpina virzīties cauri tiesām, lai Lielbritānijas nodokļu maksātāji apmaksātu viņa drošību valstī, lai gan iepriekš viņš šajā lietā zaudēja apelācijas sūdzību.

Slavenības

"Man arī kas sakāms par braukšanas kultūru Latvijā - nedēļas nogalē sanāca pabraukt lielāku gabalu ar riteni, tajā skaitā pa lauku ceļiem. Vismaz divas trešdaļas autobraucēju samazināja ātrumu līdz teju kājāmgājēju, lai mums ir ko elpot un mazāk to putekļu," mikroblogošanas vietnē "X" raksta rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Svarīgākais