Cilvēki sašutuši par Viļa Krištopana publisku izteikumu

© Gints Ivuškāns/MN

Eiropas Parlamenta vēlēšanas noslēgušās, bet kaislības vēl nerimst.

Jau ziņojām, ka soctīklos pirms vēlēšanām ļaudis smīkņāja par Ričardu Šleseru, kurš bija EP vēlēšanu sarakstā, tomēr ar medijiem nerunāja un nebija ieraugāms uz priekšvēlēšanu plakātiem. Tagad, kad zināmi vēlēšanu rezultāti un noskaidrots, ka uz Briseli dosies Vilis Krištopans, radusies teorija, ka V. Krištopans varbūt atteiksies no mandāta un kā nākamais, kam būtu iespēja kļūt par EP deputātu, ir Ričards Šlesers.

Ekrānšāviņš

V. Krištopans šo teoriju un teorijas piekritējus komentējis ar vārdu - idioti!

Tas gan tikai piešāvis eļļu ugunī jeb tālākām diskusijām.

John: Deputāta cienīgs intelekts.

Bambubuks: Hahaha, šķietami, kad Vilis bija notinies uz Floridu, Latviju sauca par muļķu zemi. Bet tā jau laikam ir, jo Vili var iebalsot tikai idioti un muļķi.

Ivo: Beidz, Vili, necepies, ļauj taču cilvēkiem papriecāties.

Kristpas: Ko streso? Nav dūmu bez uguns.

Iveta: Pirms vēlēšanām neatļautos…

Gundega: Nē nu... labi vismaz, ka vārds gramatiski pareizi uzrakstīts. Skatāmies no gaišās puses!

Ilze: Jāmm, vēlēšanas beigušās.

Jau ziņots, ka Eiropas Parlamentā (EP) no partijas "Latvija pirmajā vietā" ievēlētais Vilis Krištopans neizslēdz iespēju pievienoties Eiropas Konservatīvo un reformistu vai Identitātes un demokrātijas grupai, aģentūrai LETA norādīja politiķis. Viņš sacīja, ka vēl līdz galam nav izšķīries, kurai EP grupai pieslieties, tāpēc nākamnedēļ dosies uz Briseli, lai iegūtu lielāku skaidrību. Krištopans atzīmēja, ka viņam ir pilnīgi skaidrs, kurās grupās viņš nebūs, jo grupas, kurām viņš gribētu pievienoties, ir labējas.

Slavenības

Dziedātāja Dināra Rudāne viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas", kur dalās ar pieredzi par bērnu audzināšanu. Dināra atklāj, ka ir stingra mamma un cenšas mācīt meitai, kā neraudāt par niekiem, un vēlas, lai meita kļūtu emocionāli stipra un spētu pārvarēt nelielas grūtības bez liekām asarām.

Svarīgākais