Princi Hariju publiski nosauc par idiotu

© depositphotos.com

Britu grupas The Beatles leģendārā līdera Džona Lenona jaunākais dēls Šons kritizēja prinča Harija memuārus. Interesanti, ka grāmata pārdošanā nonāca pirms pusotra gada, 2023. gada sākumā.

48 gadus vecais režisors lasīja Meganas Mārklas vīra memuārus, kuros viņš atklāti stāstīja par savu dzīvi un problēmām, ar kurām saskārās karaliskajā ģimenē. Iepriekš daudzi deva mājienus par prinča un Šona likteņu līdzībām: viņi abi zaudēja slavenus vecākus jaunībā.

Leģendārā mūziķa dēls piekrita, ka viņam ir kaut kas kopīgs ar princi. Viņi pat tikās vienreiz. "Tas bija pirms es sapratu, ka viņš ir idiots," atzīmēja Šons.

Viņš vērsa uzmanību uz kādu prinča memuāru fragmentu, kurā viņš atcerējās, kā viņam bija apsaldējums uz dzimumlocekļa un apstrādāja to ar mātes krēmu. “Tas bija kalambūrs. Bet viņš ir pelnījis, lai viņu apsmietu pēc šīs epizodes ar pūli, viņš ir pelnījis, lai viņu izsmietu. Viņam viss būs kārtībā," Šons apliecināja sociālajā tīklā. Viņš arī piefiksēja, ka princis savu dzimumorgānu sauca par "mazulīti", raksta TheVoiceMag.

Mūziķa dēls atzīmēja, ka jūt līdzi Harijam, taču viņam ir svešs pats Lielbritānijas karaļa dēla izteiksmes veids, kā viņš runā par savām problēmām un kā viņš tās uztver. Šons ir pārliecināts, ka daudzi cilvēki par viņu pamatoti ņirgājas.