Mīlgrāve par saviem izteikumiem saistībā ar Latviju izsauc dusmu vilni

© Ekrānšāviņš

Pēdējās dienās medijos plaši tiek iztirzāta viena no raidījuma "Četri uz koferiem" sērijām.

Sērijā var sekot līdzi četru Latvijā zināmu cilvēku piedzīvojumiem Filipīnās. Ceļojumā devusies pasākumu producente Elita Mīlgrāve, TV seja un digitālā satura veidotāja Yana Bruk, karsto punktu žurnālists un producents Sandijs Semjonovs, kā arī mūziķis Markus Riva. Dienā, kad "šefību" par četrotnes labsajūtu uzņēmusies Yana, E. Mīlgrāve paziņo, ka viņai ir citi plāni, un, saprotot, ka viņai netiks ļauts vienkārši atpūsties pludmalē, kļūst emocionāla un norāda: "Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo, auksto Latviju."

Spriežot pēc komentāriem, cilvēki par šādiem izteikumiem, maigi sakot, ir dusmīgi.

Pēteris: Labi, ka vēl nebija pašas izdotā mūzika jaklausās..

Kaija: Kas ta šai gadījies?

Valix: Kam gan uz paģirām negadās izvirdums ēterā. Piedodam. Lai vairs tā nerunā.

Doronike: Ne tikai "stulba, auksta Latvija", bet arī manipulatore - naivā blogere taču noticēja tām krokodila asarām un mainīja savu dienas plānu - viss notika, kā Elita gribēja.

Vanesa: Sākoties sērijām, domāju, ka normāla kundzīte, ko tie mūziķi cepās "Gada ierakstu" balvā.. Taču turpmākajās sērijās, nogurums ļoti labi parādīja viņas īsto dabu. Bija žēl Janas.

Alda: Tad jau drīz būs redzama "politiķu" aprindās....ir taču piemērs...kad Latvija ir "muļķu zeme" ar riebīgu klimatu...taču ļoti piemērota, lai ielīstu politikā.

Jānis: Un šo var saukt par valsts patrioti? Kā var šādi pateikt?

Biruta: Lūk, šādi ir tie "īstenie" patrioti! Īstena viltniece un pielīdēja.

Līvija: Ellē esot karstāks klimats.

Guna: Biju labākās domās par šo personu. Tas, protams, ap tiem atmodas laikiem, kad pēdējoreiz viņu redzēju. Interesanti, kas viņu tā izmainījis?

Marta: Es par šo kundzi biju labākās domās...Tā stulbā Latvija...es domāju cilvēkus...ir devusi iespēju un līdzekļus dzīvot tik trekni.cerams,ka viņas bizness izgāzīsies jau nākamgad.

Guntars: Cilvēks neprot pielāgoties situācijai, domā tikai par sevi..

Māra: Kādas smadzenes, tāda loģika! Tādām tikai viens virziens - nesadomāt atpakaļ!

Irēna: Vai tiešām nav vairs godaprāta, ka spēj savu Dzimteni ta apsaukāt. Ir jāaizbrauc uz neatgriešanos.