Mīlgrāve izplūst asarās: Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo auksto Latviju

© Ekrānšāviņš

Raidījumā "Četri uz koferiem" uz eksotiskajām Filipīnām dodas raiba un neparasta kompānija – pasākumu producente Elita Mīlgrāve, TV seja un digitālā satura veidotāja Yana Bruk, karsto punktu žurnālists un producents Sandijs Semjonovs, kā arī mūziķis Markus Riva.

Rit ceļojuma piektā diena, un tajā gida lomu uzņēmusies Yana. Viņa ir iecerējusi apmeklēt kādu muzeju, bet E. Mīlgrāve paziņo, ka viņai vakaram ir citi plāni - viņa vienkārši grib pabūt pludmalē. Yana sākotnēji iebilst, uzsverot, ka viņai ir dienas plāns un viņa kā gide grib to īstenot. Turklāt esot visai četrotnei kopā. Yana aizkadrā neslēpj, ka jūtas nedaudz pikta - tajās dienās, kad E. Mīlgrāve bija gide, viņa "neuzstājās" ar savām prasībām un vēlmēm, bet ļāvās gides plāniem.

Redzot, ka Yana nav gatava piekāpties, E. Mīlgrāve izplūst asarās un atzīst, ka viens no iemesliem, kāpēc piekritusi braucienam, ir vēlme pēc šādas laiskošanās pludmalē. "Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo auksto Latviju," viņa raudot skaidro. Galu galā Yana piekrīt mainīt savus plānus un visi dodas uz pludmali. Tiesa, aizkadros arī stiprais dzimums atzīst, ka šāda laika pavadīšanas opcija, mērojot tik tālu ceļu uz Filipīnām, viņiem neiet pie sirds.

Kamēr E. Mīlgrāve peldas jūrā, Yana izstāsta pārējiem par notikumiem viesnīcas numuriņā. Kad S. Semjonovs apjautājas, vai E. Mīlgrāvei viss kārtībā, viņa velta Yanai skatienu, nosakot: "Nostučīji?"

Svarīgākais