Nigērijas pirmā lēdija sašutusi par Meganas Mārklas izskatu

© unsplash.com

Maija sākumā Megana Mārkla kopā ar vīru princi Hariju bija devušies vizītē uz Nigēriju. Trīs dienu vizītē viņi apmeklēja dažādus pasākumus, kā arī tikās ar Nigērijas amatpersonām, vietējiem iedzīvotājiem un pirmo lēdiju, raksta "The Sun". Izrādās, ka Nigērijas pirmajai lēdijai bijušas pretenzijas pret Meganas izskatu.

Nigērijas pirmā lēdija bija sašutusi par Meganas "kailumu".

Saseksas hercogiene sava ceļojuma laikā vairākkārt mainīja tērpus. Viņas tērpi nepavisam nav gājuši pie sirds Nigērijas pirmajai lēdijai Remi Tinubu.

Kopumā Meganas tērpi un juvilierizstrādājumi, ko viņa valkāja atrasdamies Nigērijā, izmaksāja 120 000 britu mārciņas. Viens no tērpiem pamatīgi aizvainoja Nigērijas prezidenta sievu.

Tinubu, pēc Meganas un Harija došanās prom, publiski pauda, ka Saseksas hercogienes izskats nebija piemērots viņu kultūrai.

"Meitenes un sievietes Nigērijā nevēlas atdarināt un mēģināt līdzināties kinozvaigznēm no Amerikas ar savu "kailumu". Šis ir vēstījums, ka mums ir jāglābj savi bērni. Mēs redzam, kā viņi ģērbjas." Viņa norādīja, ka Nigērijas sievietes tāpat ir skaistas, neizrādot publiski kailumu. "Mums kaut kas ir jādara. Pastāstiet viņiem, ka mēs nepieņemam kailumu mūsu kultūrā. Tas nav skaisti. Tas nemaz nav skaisti," Meganas tērpu izvēli komentēja Tinubu.

Megana ceļojuma laikā valkāja vairākus augstas klases zīmolus, tostarp Carolina Herrera, Altuzarra un Johanna Ortiz. Ņemot vērā ārkārtējo nabadzības stāvokli Nigērijā, Megana par to tika smagi kritizēta.

Slavenības

Iršu kodumi ir ne tikai sāpīgi, bet var būt arī nāvējoši, tāpēc cilvēki, ieraugot vai sadzirdot irša dobjo dūkoņu, visbiežāk bēg vai atgaiņājas. Tomēr tieši roku vicināšana un satraukums var būt par iemeslu, lai irsis uzbruktu.

Svarīgākais