"Esam dziļā šokā!" Dziedātāja Adriana Miglāne ne pa jokam nokaitina kādu uzņēmumu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Uzņēmums "Stilīgie apavi" nolēmis publiski kaunināt dziedātāju un influenceri Adrianu Miglāni, jo uzskata, ka "ir lietas, par kurām klusēt nedrīkst".

Kā apgalvo uzņēmums, tas ar dziedātāju bija vienojies, ka A. Miglāne sniegs koncertu par godu uzņēmuma veikala atklāšanai. Koncerts tika atcelts.

"26. aprīlī mēs, STILĪGIE APAVI, izsūtījām influencerei Adrianai Miglānei pēc viņas izvēles vairākus apavus 192 eiro vērtībā, rakstiski vienojoties, ka 3. maijā tiks publicēts reklāmas posts (kā konkurss) Adrianas Miglānes Instagram profilā. Tas protams, netika izpildīts ne norādītajā laikā, ne arī vēlāk, ne pat līdz šim brīdim," raksta uzņēmums, piebilst, ka teju ik dienu nācās vien uzklausīt dažādas atrunas.

"Paralēli aprīļa beigās mums radās ideja Adrianu uzaicināt uz plānoto mūsu jaunā veikala atklāšanu 24. maijā. Adriana apstiprināja ierašanos un atsūtīja savas fotogrāfijas reklāmas materiālu izgatavošanai," skaidro uzņēmums.

Dienu pirms plānotā koncerta uzņēmums centies sazināties ar dziedātāju, lai precizētu koncerta nianses.

"Sekoja vienaldzīga un mulsinoša Adrianas atbilde: "Es aizmirsu Jums uzrakstīt - man ir veselības problēmas…" Tas pats par veselības problēmām - tas Adrianai bija arī traucēklis reklāmas postu publicēšanai vesela mēneša garumā, bet nebija traucēklis pieņemt apavus no mums un ignorēt norunu par reklāmu pret apaviem. Apavi tiek valkāti un ik dienas redzami viņas publicētajā Instagram saturā: nevis kā reklāma, kā norunāts, bet vienkārši ikdienas ainiņas..."

Uzņēmums arī izpētējis, ka A. Miglāne laikā, kad, kā pati apgalvo, sasirgusi, sniegusi divus citus koncertus.

"Tātad, dārgie cilvēki, esam uzmanīgi, ar ko sadarbojamies, kam ticam... Esam dziļā šokā par Adrianas izrīkošanos sakarā ar visu iepriekš minēto. Tāpēc atkārtojam - rūpīgi izsveriet, pirms veidojat sadarbības ar Adrianu Miglāni," raksta uzņēmums.

Situāciju komentējusi arī Adriana Miglāne. "Agrāk es būtu metusies mēģināt pierādīt, kā ir un kā nav, bet man nav vairāk spēka tam. Es reāli esmu no tā tiešām izaugusi. Neviens neko nezina, kā ir patiesībā. No savas puses nevienu neesmu apkrāpusi. Ir lietas, kas man ir jāuzlabo, un es to zinu, man tiešām ir daudzas lietas, ar ko man ir jāstrādā. Viena no tām - neteikt jā, ja es zinu, ka nevarēšu to izdarīt. Tā ir mana kļūda."

Jau ziņots, ka influencere Adriana Miglāne ir pārsūdzējusi Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) viņai piemēroto sodu. Iepriekš PTAC pārstāve Sanita Gertmane aģentūrai LETA pavēstīja, ka A. Miglānei piemērots sods 1500 eiro apmērā, kā arī sievietei uzlikts tiesiskais pienākums izbeigt lēmumā konstatēto negodīgo komercpraksi.