Dagmāra Legante par kādu spilgtu notikumu savā dzīvē: Tas notika gandrīz kā filmā “Sekss un lielpilsēta”

© Ģirts Ozoliņš/MN

Televīzijas raidījumu vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa intervijā žurnālā “Ieva” atklāj, kā savulaik satikusi un iemīlējusies vīrā Normundā, ar kuru kopā ir jau 16 gadus.

Dagmāra atceras kādu spilgtu epizodi no randiņu laikiem, proti, Normunds viņu uzaicinājis uz operu, bet viņai nav bijis ko vilkt mugurā.

“Normunds atnāk, nopircis man kleitu un kurpes, lai varu iet ar viņu uz operu! Nu pasaki, ka tas nav super?!” Tas bijis gandrīz kā no filmas “Sekss un lielpilsēta”.

“Skaisti, un mani aizkustina tie brīži, kad sieviete var būt sieviete un vīrietis var būt vīrietis,” saka Dagmāra.

Viņai ir svarīgi, lai, piemēram, zemenes, ja tās dāvina vīrietis, nav plastmasas kastītē. “Tas ir pat ne tik daudz stāsts, vai vari atļauties uzdāvināt zemenes groziņā, bet par attieksmi. Jo tas jau neko daudz nemaksā - izņemt no plastmasas kastītes zemenes un uzlikt tās uz šķīvja vai groziņā.”

Portāls NRA jau rakstīja, ka brīdī, kad no smagas slimības mūžībā devās Dagmāras brālis, Normunds bijis viņai blaklus: “Kādā brīdī likās, ka brālim kļūst labāk, vīrs ierosināja aizbraukt kaut kur izvēdināt galvu. Viņam bija jādodas komandējumā, un aicināja mani līdzi. Vīrs aizbrauca ar auto, es biju cerējusi vēlāk pievienoties. Bet tad nomira brālis... Zvanīju vīram, un viņš tai pašā mirklī grieza mašīnu riņķī un brauca mājās.” Vairāk šeit