Kiops izpelnās skarbu kritiku par pausto tviterī

© Ekrānuzņēmums no Instagram/sandiskiops

Kārtējo reizi ar viedokli sociālajos tīklos izcēlies mūziķis Sandis Kiops, kurš mikroblogošanas vietnē publicējis ierakstu, kurā apgalvo, ka Latvijas valdība dara visu, lai izprovocētu karu ar Krieviju.

"Uzvaras piemineklis Rīgā zelta rudenī," pie foto ar pieminekli rudenī raksta S.Kiops. " Tikai vājie un dumjie cīnās ar pieminekļiem. Tad jau ar buldozeru ir jāsagrauj visi brāļu kapi jānojauc Zinātņu akadēmija un visas daudzstāvu mājas kas ir celtas padomju laikā. Latvijas valdība dara visu lai izprovocētu karu ar Krieviju," mikroblogošanas vietnē twitter raksta S.Kiops.

"Nu, "Kolhoznieku nams", jā. Tam es pat piekrisru energoresursu problēmu dēļ. Gadiem neviens nevar atrast normālu pielietojumu tam, +>2/3 ir nevajadzīgas telpas ko grūti kopt. Kāds Brāļu Kapiem te sakars, gan nesapratu. Kāds tur dzeršanas taisa un zaimo citus cilvēkus/tautas?" atbildē uz ierakstu norāda kāds komentētājs.

"Atgādināšu, ka fašistiskā PSRS savā laikā iznīcināja 67 Latvijas pieminekļus. Un šis piemineklis bija Latvijas okupantus slavinošs piemineklis. Un kāpēc būtu kaut kas cits jājauc, ja latvieši okupācijas laikā bija spiesti strādāt padomju kolonistu labā?" savu viedokli pauž kāds cits twitter lietotājs.

Jāpiebilst, ka šīs nedēļas sākumā Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks ziņu aģentūrai LETA norādīja, ka Latvijas aizsardzības nozare nevarot izslēgt to, ka nākotnē Latvijai būs jāsastopas ar Krievijas spiedienu, tomēr aizsardzības nozare neuzskata, ka sekos Krievijas iebrukums Latvijā.

Visu ministra pausto lasiet šeit.

Svarīgākais